Tarih: 23.11.2022 17:03

MASKİ’den Taşdibi Mahallesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı Ali Çakal ile bir araya geldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi Mahallesine ziyarette bulundu. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik de hazır bulundu. Mahalle muhtarı Ali Çakal ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Serpil Çakır, istek ve talepleri dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri takdim etti.

“Hizmeti gördük”

Mahalle muhtarı Ali Çakal, “Mahallemize ziyaret gerçekleştirmeniz bizleri çok memnun etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çok hizmetini gördük. Sondaj çalışmalarından, menfezlere, dere temizliklerinden, eskiyen içme suyu hatlarının değişimine kadar her türlü hizmeti gördük. İhtiyaçlar doğrultusunda burada görev yapan arkadaşlar da gayet ilgililer. Cengiz Ergün’ün yatırımlarından ve hizmetlerinden çok memnunuz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —