SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Yeşil Mahallesinde 3,5 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması ile altyapı dönüşümüne başladı. Mahallede ayrıca, 3,5 kilometre içme suyu hattı ve 22 bin metrekare üstyapı çalışması yapılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı dönüşümüne devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Selendi’nin Yeşil Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümüne başlandı. 3,5 kilometrelik kanalizasyon hattını sağlıklı hale getirmek için ilk kazma vurulan mahallede, 3,5 kilometre de içme suyu hattı döşenecek. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede 22 bin metrekare kilit parke taş döşeme işi gerçekleştirilecek. Mahalleye ayrıca 2 adet foseptik kuyusu da inşa edilecek.

“Nurullah Başkanımıza ve Cengiz Başkanımıza mahallem adına teşekkürlerimi sunarım”

Mahalle Muhtarı Mithat Altınbaş, “Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile güzel çalışmalar yaptık. Arazi yollarımız, cami inşaatımız, gençlik merkezimiz, muhtarlık binamız, şimdi de arka tarafta görüldüğü üzere altyapı çalışmamız yapılıyor. 2022 yılında inşallah mahallemiz sulama göletine de kavuşacak. Bütün bu hizmetler dolayısıyla Nurullah Başkanımıza ve Cengiz Başkanımıza mahallem adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Yeni yapılar için Allah razı olsun”

Mahalle sakinlerinden Ercan Özdemir, “65 yaşındayım. Yeni yapılar için Allah razı olsun. Eskiden 2 kenarı taşla örülen, üstü kapakla kapatılmış bir sistem üzerinden kanalizasyon hattımız çalışıyordu. O sistem de 74 senesinde yapılmıştı. O zamandan beri kanalizasyonumuz açıktaydı. Şimdi güzel oluyor. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’dan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 5.01.2022 15:03:00 544 0

Tarih: 05.01.2022 15:03
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00