Anahtar Kelimeler: Selendi MASKİ’ Belediyesine Ziyaret

SELENDİ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Selendi programı kapsamında Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Başkan Savaş, Selendi’ye yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Savaş, “Cumhuriyetin 100’üncü yılında da yine Manisa genelinde olduğu gibi, ilçemizde de 100’üncü yılı taçlandıracak projeler hayata geçmiş durumda ve geçmeye de devam etmektedir” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı da yer aldı. Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Savaş’a ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Savaş da, yaptığı açıklamalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri ile ilgili teşekkür etti.

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bambaşka bir Selendi”

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Selendi ziyareti ve burada muhtarlarla yapmış olduğumuz toplantılarda da ifade ettiği gibi Selendi ilçemizin 1954’te başlayan tarihi ve bu tarihi süre zarfında da 100 yıllık geleceğine hizmet verecek bir yatırımdır. Tabi altyapıyla ilgili yatırımlar yerel yönetimler için bir yüktür. Bu süreç zarfında da biz, piyasalardaki sıkıntıya rağmen şu an altyapı noktasına yüzde 90’lar seviyesinde işlemlerimiz tamamlandı. Gerek içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı, atıksu arıtma tesisleri gerekse de üstyapıyla ilgili çalışmalar da bütün hızıyla altyapı çalışmalarının bittiği bölümlerden başlanmış durumda. İnşallah önümüzdeki süreç zarfında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bambaşka bir Selendi, çehresi değişmiş, sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş, artık temiz bir çevreye hizmet veren atıksu arıtma tesisinin faaliyete geçmiş olduğu bir ilçe konumuna geleceğiz. Burada aynı zamanda da sadece ilçe merkezi değil, Çıkrıkçı, Yeşil Mahalle ve Zıraman Mahallelerimizde de yine altyapıyla ilgili çalışmalar ve üstyapıyla ilgili çalışmalarda sona gelinmiş durumda” dedi.

“İlçemize hayırlı olsun”

Açıklamalarına devam eden Başkan Savaş, “Burada başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile 2009 yılı itibarıyla başlayan yol arkadaşlığımız, bir hizmet arkadaşlığımız var. Bu arkadaşlık sürecindeki uyumlu, abi, kardeş uyumu içerisindeki çalışmamızla ilçemize gerek altyapıyla ilgili, gerek üstyapıyla ilgili gerekse de farklı projeler kazandırdık. Buradan da kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada başta Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcılarımız, daire başkanlarımız, şube müdürleri ve bütün çalışanlarıyla birlikte uyumlu, uygun bir çalışma neticesinde bugüne kadar geldik. Yıl artık 2023. 2023 yılı da biraz önce ifade ettiğim gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin, devletimizin 100’üncü yılı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı. 100’üncü yılında da yine Manisa genelinde olduğu gibi, ilçemizde de 100’üncü yılı taçlandıracak projeler hayata geçmiş durumda ve geçmeye de devam etmektedir. Ben buradaki çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Selendili hemşehrilerimize de sabırlarından dolayı, katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü’nden Çırpıcı Dede Dağı Zirve Faaliyeti

Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.01.2023 08:10:00 0
Tarih: 08.01.2023 08:10 Güncelleme: 08.01.2023 08:10
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri