SARUHANLI - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesini ziyaret etti. Çevik, mahallede altyapı ve ardından üstyapı çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, MASKİ Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Meclis üyesi İbrahim Aydın, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Sorumlusu Kaan Tunçelli, MHP İlçe Başkanı Şakir Can, MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz, Mahalle Muhtarı Gürsel Tan ve mahalle halkı da bulundu.

Başkan Ergün’ün selamlarını iletti

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, mahalle halkına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve göreve yeni atanan MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ın selamlarını iletti.

Kanalizasyon ve İçme Suyu Hattı Tamamen Yenileniyor

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Ozanca mahalle kahvesinde vatandaşlara MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallede gerçekleştireceği altyapı çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Çevik, “Bugün buraya MASKİ Genel Müdürlüğümüzün mahalleye kazandıracağı hizmetler hakkında müjdeler vermeye geldik. Sizlerin de bu müjdeyi bugün burada olmayan vatandaşlarımızla paylaşmanızı istiyoruz. Ozanca Mahallesi’nde 10 bin metre içme suyu hattı, 14 bin metre de kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapacağız. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra da 70 bin metrekare kilit parke taşı döşeme işi yapacağız. 2 kilometrelik kanalizasyon terfi hattı da yapılarak atıksuların Gölmarmara Atıksu Arıtma Tesisine aktarımını sağlayacağız. Ozanca, bu yatırım ve hizmetlerle daha yaşanılabilir bir mahalle olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde önemli bir hizmeti hayata geçireceğiz” dedi. Mahalle Muhtarı Gürsel Tan da yapılacak olan yatırımların mahalleye büyük prestij sağlayacağını belirterek, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindekiler mahalledeki vatandaşlarla sohbet etti, istek ve talepleri de dinledi.



Manisa'da terörle mücadele kapsamında 65 kişi tutuklandı

Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

Çalınan koyunlar, jandarma tarafından bulundu

CHP Genel Başkanı Özel, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

Apartmandan ayakkabı hırsızlığı kameraya yansıdı

Genç kardeşlerden Sarıgöl ekonomisine 700 bin fidan hamlesi

Manisa'da motosiklet denetimlerinde 1,8 milyon TL ceza

Genç güreşçiler Manisa’da mindere çıktı

Manisa Kent Konseyi 2026’ya "Katılımcı ve güçlü Manisa" hedefiyle yürüyor

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Turgutlu Belediyespor Potada ve Filede Yılı Galibiyetle Kapattı

Cinayette sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

61 yıl hapis cezası bulunan 'suç makinesi' yakalandı

Ehliyet sınavında kalp krizi geçiren aday hayatını kaybetti

İzmir Doğal Yaşam Parkı’na siyah jaguar ve bozayı geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.08.2020 04:58:00 3659 0
Tarih: 27.08.2020 04:58 Güncelleme: 27.08.2020 04:58
Haberi Sesli Oku