Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

MASKİ’den Manisa Barosu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

MASKİ’den Manisa Barosu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

MASKİ 1. Hukuk Müşaviri Av. Bahar İksir Eren ve beraberindeki heyet, Manisa Baro Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda Av. Ümit Rona’nın yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle Manisa Barosu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

MANİSA - MASKİ 1. Hukuk Müşaviri Av. Bahar İksir Eren ve beraberindeki heyet, Manisa Baro Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda Av. Ümit Rona’nın yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle Manisa Barosu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Tebrikleri Başkan Av. Ümit Rona adına başkan yardımcısı Av. Ayşe Hasar kabul etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 1.Hukuk Müşaviri Av. Bahar İksir Eren ve beraberindeki heyet, kısa süre önce gerçekleşen Manisa Barosu 2022-2024 Olağan Genel Kurulunda Av. Ümit Rona’nın yeniden başkan seçilmesi nedeniyle Manisa Barosu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Tebrikleri Başkan Av. Ümit Rona adına başkan yardımcısı Av. Ayşe Hasar kabul etti. Av. Bahar İksir Eren’e, Av. Özge Çelebi ile Av. Ogün Şahin eşlik etti. Av. Bahar İksir Eren, Av. Ümit Rona ve yönetim kurulunu tebrik ederek yeni dönem için başarı dileklerini iletti. Baro Başkan Yardımcısı Hasar ise MASKİ heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

“Uyum içinde çalışacağız”
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Av. Bahar İksir Eren, “Öncelikle değerli başkanımızı ve yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’nın gelişimi için tüm kurumlarla olduğu gibi Manisa Barosu’yla da iş birliği ve uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor