ŞEHZADELER - MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kazımkarabekir 465 Sokak’ta ek 170 m kanalizasyon hattı imalat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri daha sağlıklı ve yeterli altyapıya kavuşmuş olacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü çalışmalarla altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Kazımkarabekir mahallesi 465. Sokak’ta ek 170 m kanalizasyon hattı imalat çalışması başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri daha sağlıklı ve yeterli altyapıya kavuşmuş olacak. Mahalle muhtarı Tekin Aydın çalışmadan memnun kaldığını belirterek MASKİ Genel Müdürlüğüne minnettar olduğunu ifade etti.

"Mahalle Sakinleri Çalışmalardan Memnun"

Kazımkarabekir Mahallesi Muhtarı Tekin Aydın, “Mahallemiz yeni bir yerleşim alanı oldu. Burada sorunlarımız vardı. Başvuruda bulunduk ve hemen büyük bir duyarlılık göstererek MASKİ yetkilileri müdahale etti. Bu çalışma ile yaşanan sorunlar ortadan kalkacak. Mahalle sakinlerimiz bu çalışmanın başlamasından dolayı çok memnun. Öncelikle mahalle sakinlerimiz adına ve kendim adına emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza,  MASKİ Genel Müdürlüğüne ve Değerli Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Cengiz Başkanımızın başarılarının devamını gönülden diliyoruz” dedi.



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.10.2022 17:56:00 899 0
Tarih: 06.10.2022 17:56 Güncelleme: 06.10.2022 17:56
Haberi Sesli Oku