GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gölmarmara İlçesi’ne bağlı Hacıveliler Mahallesi’ni ziyaret etti. Yapılan yatırımlardan oldukça memnun olduklarını belirten mahalle muhtarı Mustafa Sümer, “Cengiz Başkan ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gölmarmara İlçesi’ne bağlı Hacıveliler Mahallesi’ni ziyaret etti.

Muhtarların Talepleri Dinlendi

Ziyaret kapsamında ilk olarak Gölmarmara MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz ile bir araya gelen MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daire Başkanı Serpil Çakır, ilçe şefliği ziyaretinin ardından Hacıveliler Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Daire Başkanı Çakır’a Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz eşlik etti. Mahalle muhtarı Mustafa Sümer ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Çakır, talep ve önerileri yerinde dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına hediye takdiminde bulundu.

“Yatırımlardan oldukça memnunuz”

Ziyaret esnasında yatırımlarla ilgili değerlendirme yapan Hacıveliler Mahalle Muhtarı Mustafa Sümer, “Mahallemize ihtiyacımız olan birçok alanda yatırım yapıldı. Bu yatırımlardan oldukça memnunuz. Özellikle mahallemizde içme suyu anlamında bir sorunumuz vardı. Sorunumuzu yetkililerimize ilettik. Depomuz çok kısa sürede yenilendi, baştan aşağıya bakımı yapıldı. Çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ yetkililerimize, personele teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.06.2022 17:32:00 605 0

Tarih: 08.06.2022 17:32
Haberi Sesli Oku
1.07.2025 18:41:00