Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

MASKİ’den Dereköy’e Ziyaret

MASKİ’den Dereköy’e Ziyaret

MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Ahmetli ilçesine bağlı Dereköy mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ramazan Kozan ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, istek ve talepleri dinledi.

SARUHANLI - MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Ahmetli ilçesine bağlı Dereköy mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ramazan Kozan ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, istek ve talepleri dinledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretleriyle muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelip istek ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Ahmetli ilçesine bağlı Dereköy mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Çakır’a Ahmetli İlçe Şefi Nilhan Kılıç da eşlik etti. Mahalle Muhtarı Ramazan Kozan ve vatandaşlarla bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. İstek ve talepleri de dinleyen Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini Mahalle Muhtarı Kozan’a takdim etti. Mahalle Muhtarı Kozan ve mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ergün’e teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor