Tarih: 18.01.2023 09:19

MASKİ’den Ayvatlar Mahallesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

KULA - MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Kula ilçesine bağlı Ayvatlar mahallesine ziyarette bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılan hizmetlerin takibi ve vatandaşların memnuniyeti için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, MASKİ Kula İlçe Şefi Tuğba Ural ile birlikte Kula ilçesine bağlı Ayvatlar mahallesine bir ziyarette bulundu. Mahalle Muhtarı Yunus Yavru ve mahallelilerle bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek, Başkan Ergün'ün hediyelerini Muhtar Yavru’ya takdim etti.

Daire Başkanı Çakır, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede 101 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yatırımı yapıldığını belirterek, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

“Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Yunus Yavru, “Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Alt ve üstyapımız yenilendi. Mahallemiz çok güzel oldu. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —