GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde yağışlı havalarda vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti ortadan kaldırmak için 150 metre ek yağmursuyu hattı çalışmalarına başladı. Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Nalan Arı, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağmur sularından olumsuz etkilenmemesi adına yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde 150 metrelik ilave yağmur suyu hattı çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yağmurlu havalarda oluşabilecek olası su birikintileri ve taşkınlara karşı önlem alınmış olacak.

“Mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor”

Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Nalan Arı, “Aşırı yağışların olduğu dönemlerde vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve yaşlılarımız su birikintilerinden dolayı olumsuzluklar yaşıyordu. İnşallah bu çalışmayla birlikte bunlar son bulacak. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor. İlçemize ve mahallemize kazandırdığı güzel yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 12.10.2022 10:00:00 710 0
Tarih: 12.10.2022 10:00 Güncelleme: 12.10.2022 10:00
Haberi Sesli Oku