Anahtar Kelimeler: Maski Saruhanlıya Yeni Araç

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacıyla oluşturduğu 451 araçlık dev araç filosuna 5 adet kamyonet ekledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılara daha iyi hizmet ulaştırmak için yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, hem merkezde hem de ilçelerde kullanılmak üzere 5 adet çift kabin kamyoneti daha bünyesine kattı. Araçların 3´ü Turgutlu, Saruhanlı ve Sarıgöl ilçelerinde hizmet vermek üzere birimlere teslim edilecek. Diğer 2 araç ise merkezde meydana gelen bakım-onarım ve tamirat işlerinde kullanılacak.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MASKİ´nin araç filosunu daha da güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Aslay, "MASKİ olarak 17 ilçede hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Bu kapsamda, 5 kamyoneti daha bünyemize kattık. Aynı zamanda, 2017 yılının da planlamasını yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün bizlere verdiği destekle hizmet kalitemizi daha da yukarılara çekecek başka araçları da bünyemize katacağız. 2017 yılında bünyemize muhtelif sayılarda kamyon, kamyonet, motosiklet, kanal açma aracı, kazıcı yükleyici, traktör, ekskavatör, vinç, tır, su tankeri ve vidanjör ekleyeceğiz. İl genelinde kesintisiz hizmet için yapmış olduğumuz yatırımlarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.12.2016 09:27:15 507 0

Tarih: 06.12.2016 09:27
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri
28.06.2025 17:34:00