Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

MASKİ´den Koldere´ye 15 Milyon TL Yatırım

MASKİ´den Koldere´ye 15 Milyon TL Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi´nde yürüttüğü 57 kilometrelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşmasının ardından başladığı 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine devam ediyor. Mahalleye sadece MASKİ tarafından 1

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi´nde yürüttüğü 57 kilometrelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşmasının ardından başladığı 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine devam ediyor. Mahalleye sadece MASKİ tarafından 15 milyon TL yatırım yapılıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede alt ve üstyapı sıkıntılarına son vermek için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı´nın Koldere Mahallesi de büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mahallede 57 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinde sona yaklaşan MASKİ, başlamış olduğu 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasına hızlı bir şekilde devam ediyor. 400 tonluk içme suyu deposunun betonarme imalatlarının tamamlandığı mahalleye sadece MASKİ tarafından 15 milyon TL yatırım yapılıyor.

?Her şey çok güzel olacak?

Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, mahallelerinde MASKİ tarafından yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, ?Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Her şey çok güzel olacak. Koldere çamurdan kurtulacak. Ekipler de çok iyi çalışıyor. Başta Cengiz Başkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor