Anahtar Kelimeler: MASKİ Koldere Milyon Yatırım

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi´nde yürüttüğü 57 kilometrelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşmasının ardından başladığı 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine devam ediyor. Mahalleye sadece MASKİ tarafından 15 milyon TL yatırım yapılıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede alt ve üstyapı sıkıntılarına son vermek için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı´nın Koldere Mahallesi de büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mahallede 57 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinde sona yaklaşan MASKİ, başlamış olduğu 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasına hızlı bir şekilde devam ediyor. 400 tonluk içme suyu deposunun betonarme imalatlarının tamamlandığı mahalleye sadece MASKİ tarafından 15 milyon TL yatırım yapılıyor.

?Her şey çok güzel olacak?

Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, mahallelerinde MASKİ tarafından yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, ?Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Her şey çok güzel olacak. Koldere çamurdan kurtulacak. Ekipler de çok iyi çalışıyor. Başta Cengiz Başkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun? dedi.



5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.12.2018 17:18:17 812 0
Tarih: 27.12.2018 17:18 Güncelleme: 27.12.2018 17:18
Haberi Sesli Oku