SARUHANLI/HEYBELİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesi´nde başladığı yağmursuyu hattı döşeme çalışmasını tamamlayarak yağışlı havalarda dağdan gelen taşkın sularına çözüm üretti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde döşediği yağmursuyu hatları ile vatandaşların derdine derman oluyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesi´ne yağmursuyu hattı döşedi. Yağışlı havalarda dağdan gelen yağmur sularının mahallede ortaya çıkardığı kötü manzara son buldu. Yıllardır yaşanan taşkın sıkıntısına son verilen çalışmadan dolayı mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik de mahallede yürütülen çalışmaları takip etti.

?Yağışlı havalarda dağdan gelen sular mahallemizi adeta harabeye çeviriyordu?
Heybeli Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez, ?Yağışlı havalarda dağdan gelen sular mahallemizi adeta harabeye çeviriyordu. Bu durumdan çok rahatsız oluyorduk. Bunun sonucunda MASKİ´ye başvurduk. Allah razı olsun MASKİ ekipleri, mahallemize yağmursuyu hattı döşedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 26.12.2017 17:24:01 559 0
Tarih: 26.12.2017 17:24 Güncelleme: 26.12.2017 17:24
Haberi Sesli Oku