GÖRDES/DEMİRCİ - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Demirci ve Gördes ilçelerindeki hizmet binalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü 17 ilçede hizmet veren birimlerin işleyişini düzenli olarak kontrol ediyor. İlçelere yapılan ziyaretlerde MASKİ çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra, görevli personelin sıkıntıları ve sorunları da dinleniyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Demirci ve Gördes ilçelerine inceleme ziyareti düzenledi. İlk olarak Demirci hizmet binasında gerçekleşen görüşmede, Genel Müdür Yaşar Coşkun ve Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya´ya Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan tarafından brifing verildi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü´nün ilçe genelindeki yatırımlarının değerlendirildiği toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Encümenleri Kemal Korkmaz ve Hüseyin Akkurt ile Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, toplantı sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni otobüs terminalinde incelemelerde bulundular.

Demirci ilçesindeki incelemelerden sonra Gördes ilçesini ziyaret eden Coşkun ve Yalçınkaya, Gördes hizmet binasında İlçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve MASKİ Sorumlusu Türker Kesici ile görüştüler. Genel Müdür Coşkun, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan, devam eden ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı. İlçedeki yatırımların değerlendirildiği toplantıya, MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz de katıldı.

?Amacımız 17 ilçeye daha kaliteli hizmet?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, ?Daire başkanlıklarımızın yaptığı çalışmaların ışığında ilçelerdeki analizlerimizi yapmak ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilçelerimizi düzenli olarak ziyaret ediyoruz? dedi.

İlçelerde gerçekleştirilen inceleme gezileriyle ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ?Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Demirci ve Gördes ilçelerimizde yaptığımız hizmetleri yerinde inceledik. Bu ziyaretlerimizle sürekli koordinasyonu sağlamayı ve ilçelerimize ulaşan hizmetleri daha da kaliteli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Gelişen ve hızla büyüyen Manisa´mızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için projelerimizin kapsamını geniş tutarak 17 ilçemizin her bölgesine eşit ve kesintisiz hizmet ulaştırmanın çabasındayız? diye konuştu.



Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali dolu dolu geçti

Üzüntü kalbinizi hasta edebilir

Annesi, Gülşah Durbay'ın en büyük hayalini açıkladı

Karaköyspor 5'te 5 yapıp namağlup liderliğini sürdürdü

Yunusemre'de kırsal kalkınma ve kooperatifçilik masaya yatırıldı

Demirci'de asırlık çancılık mesleği 3 kuşaktır yaşatılıyor

Saruhanlı’da tartıştığı eşini Turgutlu’da öldürdü, Ağrı’da yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Komşularının bir haftadır haber alamadığı şahıs evinde ölü bulundu

Kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı

Kaçak kazı yaparken girdiği tünelden çıkamadı

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY DUALARLA ANILDI

Sulama Kooperatifleri İçin Kritik Uyarı: Kapatılma Riski

Saruhanlı'da vefat...

Halk otobüsünün ezdiği yaşlı adam kurtarılamadı

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

Üniversiteli Gamze’nin şüpheli ölümü… Erkek arkadaşının evinde can verdi!

Vefat eden Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için Ankara'da lokma dağıtıldı

Silahlı saldırıya uğramıştı: Futbolcu Uğurcan Bekçi 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bakan Güler duyurdu… Zorunlu askerlik sistemi değişiyor!

19 yaşındaki gençten haber alınamıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.11.2016 13:02:35 599 0
Tarih: 19.11.2016 13:02 Güncelleme: 19.11.2016 13:02
Haberi Sesli Oku