MANİSA - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü´nün Manisa´nın 17 ilçesine temin ettiği içme suyunun kalitesinin daha da arttırılması amacıyla ilçe personeline yönelik klor dezenfeksiyon toplantısı düzenlendi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara daha sağlıklı içme ve kullanma suyu ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından bir toplantı organize edilerek, ilçelerde görev yapan çalışanlara bilgilendirme gerçekleştirildi. Toplantıya MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, şube müdürleri, MASKİ ilçe şefleri ve görevli personel ile Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü´nden Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Dr. Bahri Dingil, Çevre Sağlığı Teknisyeni Binali Yıldız ve Gıda Mühendisi Halil Göver katıldı. Su Arıtma Kalite Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından personele klorlama sistemi ve ölçümleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca, MASKİ´nin il genelindeki klorlama sistemlerinin otomatik sistemlerle dönüştürülmesinde son aşamaya gelindiği bilgisi de paylaşıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ?Kurumsal olarak hedefimiz, bir önceki günden bir adım daha ileri gitmektir. Bizden önceki dönemlerde tam olarak yerine getirilemeyenlere takılıp kalmak yerine, önümüze bakıp mevcut durumu daha üst standartlara nasıl taşırız diye çalışmamız gerekir. Bu amaçla diğer kurum ve kuruluşlarla da ortak çalışma yürüterek birlikte hareket ediyoruz. Bu anlamda İl Halk Sağlığı´na da işbirlikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşamımızın en temel unsuru sudur. Sloganı ?İşimiz su´ olan bir kurumun mensupları olarak suyun önemini elbette çok iyi biliyoruz. Suyun bu kadar kıymetli olduğu bir dönemde de onu korumak ve akılcı kullanılmasını sağlamak hepimizin görevidir. Biz de bu görevi en iyi ve verimli şekilde yerine getirmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz? dedi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 24.01.2018 08:32:54 479 0

Tarih: 24.01.2018 08:32
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00