Anahtar Kelimeler: MASKİ çevre dostu adımlar

MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, kurduğu Çevre Yönetim Birimi ile 14 atıksu arıtma tesisinin çevreyle ilgili tüm faaliyetlerini kendi bünyesinde topladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa´nın geleceği için çevreci adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde atıksu faaliyetlerinin denetleneceği bir Çevre Yönetim Birimi kurdu. MASKİ tarafından işletilen il genelindeki 14 adet atıksu arıtma tesisinin çevre mevzuatı kapsamındaki tüm çalışmalarının yürütüleceği birimde, arıtma işlemine ilişkin tüm verilerin daha düzenli takibi ve kontrolü sağlanacak.
MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, ?Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği gereğince; MASKİ Genel Müdürlüğümüzce işletilen tüm atıksu arıtma tesislerimiz için bu birimi oluşturmak ya da danışmanlık hizmeti satın almak durumundaydık. Biz de daire başkanlığımız bünyesinde bu birimi kurmak için gerekli yeterliğe sahip olduğumuz için hizmet satın alma yolunu tercih etmedik. Böylelikle hem kurum bütçesi önemli oranda korunmuş; hem de tüm bu çalışmaların takibi, raporlanması, bu raporların Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza sunulması doğrudan tarafımızca sağlanmış oldu. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Manisa´nın geleceğine yatırım yaparken attığımız her adımda doğamızın ve çevremizin korunmasına maksimum düzeyde hassasiyet gösteriyoruz? dedi.



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.07.2017 08:39:21 384 0

Tarih: 18.07.2017 08:39
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00