Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,40
  • EURO

    35,27% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2463,15% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00

MASKİ´den Büyükbelen´e Yeni Hat

MASKİ´den Büyükbelen´e Yeni Hat

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Büyükbelen Mahallesi Bahçealtı Sokak´ta içme suyu hattını yenileyerek vatandaşlara daha kesintisiz ve sağlıklı su temin etti.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Büyükbelen Mahallesi Bahçealtı Sokak´ta içme suyu hattını yenileyerek vatandaşlara daha kesintisiz ve sağlıklı su temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri adına kullanım ömrünü tamamlayan hatları yenileme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı´nın Büyükbelen Mahallesi´ne bağlı Bahçealtı Sokak´ta eski ve bakımsız olan içme suyu hattında başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. Aynı sokakta yeni yapılan binalara da içme suyu bağlantısı yapılarak vatandaşa daha kesintisiz, kaliteli ve sağlıklı içme suyu temin edildi.

?Hizmet geldikçe mahallemiz daha da güzelleşiyor?

MASKİ ile mahallelerinde yenilikler gördüklerini dile getiren Büyükbelen Mahallesi sakini Halil Bilgili, ?Bahçealtı Sokak´ta içme suyu şebeke hattımız çok eskiydi. Biz de mahalleli olarak MASKİ´ye müracaat ettik. Hemen çalışmalara başladılar ve kısa süre içerisinde hattın yapım çalışmasını tamamladılar. Eski ve yıpranmış olan hat komple iptal edildi. İçme suyu hattımız yenilenirken yeni yapılan binalarımıza da içme suyu bağlantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ´den hizmet geldikçe mahallemiz  daha da güzelleşiyor. Çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunar, selamlarımızı iletiriz? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor