MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği
MASKİ Genel Müdürlüğü bir yandan il genelinde altyapı çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kasamda, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'nın merkez ve ilçelerde görev yapan saha personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi düzenlendi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü sahada görevli personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim Programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde merkez ve ilçelerde görev yapan saha personellerine yönelik eğitim programı düzenlendi.
Eğitimde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Özgür Avşar, Abone İşleri Dairesi Başkanı Gülay Kuşçu, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Hayri Okkalı ve yetkili personel hazır bulundu.
Eğitim öncesi katılımcılara bir konuşma yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Özgür Avşar, "İş sağlığı kurallarına uyarak çalışmak çok önemli. Bu nedenle kurum içinde verilen eğitimlerimiz çok önemli. Ekiplerimiz sürekli sahada görev yapıyor en ufak bir dikkatsizlik olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Bu işi çok ciddiye almalıyız. Özellikle Abone İşleri Dairesi personellerimiz sürekli sahada ve vatandaşlarımız ile iletişim halinde. Bunun yanı sıra görevli personellerimiz iş alanında karşılaştıkları mesleki riskleri ve hukuki yükümlülükleri iyi bilmeleri gerekiyor. Bu anlamda bu eğitimin büyük önem arz ettiğini düşünüyorum." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İş Güvenliği Uzmanı Tuğçe Öztaş, "İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi" hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.09.2025 14:38:00 1106 0
Tarih: 05.09.2025 14:38 Güncelleme: 05.09.2025 14:40
Haberi Sesli Oku