Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10481,3%0,02
  • DOLAR

    32,24% 0,21
  • EURO

    34,91% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2429,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3883,95% 0,00

MASKİ, Yatırımlarında Hız Kesmiyor

MASKİ, Yatırımlarında Hız Kesmiyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yatırımı yaptığı Köprübaşı’nın Çarıklar Mahallesine 50 tonluk da içme suyu deposu kazandırdı.

KÖPRÜBAŞI - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yatırımı yaptığı Köprübaşı’nın Çarıklar Mahallesine 50 tonluk da içme suyu deposu kazandırdı. Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyeciliğin nasıl olacağı dersini veriyor adeta Cengiz Başkanımız” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelere yaptığı yatırımlarla alt ve üstyapı dönüşümüne devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında alt ve üstyapı çalışması gerçekleştirilen yerleşim yerlerine ihtiyaç durumuna göre içme suyu deposu da kazandırılıyor. Bu kapsamda Köprübaşı’nın Çarıklar Mahallesinde 50 tonluk prefabrik içme suyu deposu montajı yapıldı. Mahallede 7 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinde de abone bağlantılarına geçildi. Mahallede MASKİ tarafından ayrıca 10 bin metrekare kilit parke ve 5 adet de foseptik imalatı yapılacak.

“Mahallemiz çok güzel oluyor”

Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, “Mahallemiz çok güzel oluyor. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyeciliğin nasıl olacağı dersini veriyor adeta Cengiz Başkanımız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor