SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma sürecinde de vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 17 günlük tam kapanma sürecinde de 185 Çözüm Merkezi’ne ve telefon ile gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların elektronik kartlı su sayaçlarına su yükleme ve avans bakiye işlemleri, arızaların giderilmesi gibi hizmetler 17 Mayıs’a kadar sürdürülecek.  

Tam kapanma sürecinin tamamında hizmetler aksamadan sürecek

Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, MASKİ olarak 17 ilçede 628 bin aboneye hizmet verdiklerini hatırlatarak, “17 ilçemizde de kaliteli hizmet verebilmek adına yeterli personel ve imkana sahibiz. 17 günlük tam kapanma sürecinin ilk gününden itibaren 185 Çözüm Merkezi ya da telefon yoluyla bizlere ulaşan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz.  Ekiplerimiz, evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda elektronik kartlı su sayaçlarına su yükleme, avans bakiye işlemleri, su arızalarının ivedilikle giderilmesi gibi hizmetler, 17 Mayıs’a kadar 7/24 sürdürecek. Hizmetlerin takibi tarafımızca yapılmaktadır. Tam kapanma sürecinin tamamında da bu hizmetimizi aksatmadan devam ettireceğiz” diye konuştu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.05.2021 16:20:00 724 0

Tarih: 03.05.2021 16:20
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00