SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapından üstyapıya, atıksu arıtma tesislerinden dere ıslah ve temizlik çalışmalarına, içme suyu deposu inşaatlarından sondajlara kadar 17 ilçede bugüne kadar 1 milyar TL yatırım yaptı. Yeni yatırım dönemi için de hayata geçirilecek projelerle birlikte Manisa’ya 973 milyon TL daha yatırım yapacaklarını belirten Başkan Ergün, MASKİ olarak 365 gün 24 saat prensibiyle çalışarak çözülemez denilen sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarının altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı altyapı için büyük projeler hazırladı. Geride kalan 6 yılda Manisa genelinde 1 milyar TL yatırım yapıldı. 101 Mahalle Projesi ile 17 ilçede sağlıklı altyapılar inşa edilmesinin ardından 154 Mahalle Projesiyle de altyapı yatırımları tüm hızıyla sürdürülüyor. Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de sağlıklı alt ve üstyapı inşa ediliyor. Bu kapsamda bugüne kadar 4 bin kilometre altyapı çalışması yapıldı.

Atıksu arıtma tesisleri ile sağlıklı yarınlara
Daha temiz Gediz ve Bakırçay Havzası için atıksu arıtma tesisleri ile yoğun mesaisine devam eden MASKİ, bugüne kadar atıksu arıtma tesislerine 300 milyon TL yatırım yaptı. Projeleri hazırlanan tesislere ise 400 milyon TL daha yatırım yapılacak. Hayata geçirilecek çalışmalar ile atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezi kalmayacak.

“Bizim Manisa’mıza olan hizmet sevdamız bitmeyecek”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 365 gün 24 saat prensibiyle çalışarak çözülemez denilen sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Bugüne kadar 1 milyar TL’lik yatırımı hayata geçirdik. Devam eden ve planlanan projelerimiz için ise 973 milyon TL’lik bir bütçe planlaması yaptık. İdare olarak 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için büyük projelere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Manisa için hep daha iyisini, daha güzelini yapma heyecanımızı asla yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Atıksu arıtma tesislerinden altyapıya, içme suyu depolarının inşasından bakım onarımına, üstyapıdan dere ıslah ve temizlik çalışmalarına, sağlıklı içme suyu temininden yağmur suyu ızgaralarının temizliklerine kadar hizmet sahamız içerisinde yer alan her alanda vatandaşımızın yanındayız. Bizim Manisa’mıza olan hizmet sevdamız bitmeyecek” dedi.



Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bu yıl 21'incisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali'nin üçüncü günü

Geleneksel Tarhana Festivali'nde Hüseyin Kağıt, Gedizlileri coşturdu

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 24.11.2020 13:02:00 2590 0

Tarih: 24.11.2020 13:02 Güncelleme: 24.11.2020 13:02
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 08:34:00