Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

MASKİ, Manisa Çalışmalarını Oş Heyetiyle Paylaştı

MASKİ, Manisa Çalışmalarını Oş Heyetiyle Paylaştı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet kardeş şehir Oş’taki ziyaretlerini ve incelemelerini sürdürüyor.

MANİSA - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü binasına ziyarette bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette MASKİ Genel Müdürlüğünün bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilgili detaylı sunum yapıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet kardeş şehir Oş’taki ziyaretlerini ve incelemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü binasına ziyarette bulundu. Su Kanal İdaresi Başkanı Devletbek Kokoçorov ve yönetim kadrosuna, MASKİ’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilgili sunum yapıldı. Oş Şehri Su Kanalizasyon Müdürlüğü ise MASKİ heyeti ile işleyişleri ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

“17 İlçede Yapılan Çalışmalara Değinildi”
Sunumda 17 ilçe ve tüm mahallerde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verildi. Ayrıca Manisa’da bulunan tüm içme suyu arıtma tesislerindeki, içme suyunun temininden arıtma ve aboneye ulaştırılmasına kadar olan her kısım detaylı olarak görsellerle anlatıldı. Ziyarette ayrıca MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yazılan pompa istasyonlarını görüntüleme yazılımı ve scada sistemleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Sunumun devamında MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığının tüm tesislerinden, bugüne kadar yapılan, inşaatı devam ve proje aşamasında olan tüm tesislerden detaylı bir şekilde bahsedildi.  Oş’lu heyete atıksu arıtma tesislerinde yıllık arıtılan su miktarları, personel sayıları, İSG ve tesislerin işletilmesi ile ilgili konularda detaylı bilgi verildi.  

“Su Tasarrufu Eğitim Programı Anlatıldı”
Ziyaretle ilgili konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Oş şehrimize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında Su Kanal İdaresi Başkanı Devletbek Kokoçorov ve yönetim kadrosu ile bir araya geldik. Ziyarette MASKİ olarak yaptığımız çalışmalar ve işlettiğimiz tesisler ile ilgili detaylı sunum gerçekleştirdik. Bahsettiğimiz konular dışında ayrıca MASKİ abonelik işlemlerine ait abone kayıt, sayaç okuma, açma-kesme işlemleri, kaçak ve usulsüz kullanımda izlenilen yöntemler, su sayaçlarının tamirinin tarafımızca yapıldığı, abone sayılarımız, tarife tiplerimiz ve sayaç türlerimizden bahsettik. Sosyal sorumluluk projemiz olan ‘Yalnız Değilsiniz” hakkında da bilgiler aktardık. Ayrıca su kaynaklarının her geçen gün azaldığına ve su tasarrufunun önemine vurgu yaparak, okullarımızda, camilerimizde bugüne kadar 15 bin öğrenciye verdiğimiz ‘Su Tasarrufu Eğitim’ programından bahsettik. Beraberinde tasarrufu pekiştirmek amacıyla çocuklara kumbara ve su tasarruf gönüllüsü rozetleri hediye ettiğimizi ifade ettik. Toplantımızın devamı ise soru cevap şeklinde ilerledi. Karşılıklı istişarelerde bulunarak, önerilerimizi Oş şehri su kanal personelleriyle paylaştık” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor