Tarih: 22.06.2022 16:43

MASKİ Kumkuyucak’ta İçme Suyu Deposunu Yeniledi

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda il genelinde bulunan içme suyu depolarının bakım ve onarımlarını sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Karaçam Mahallesinde bulunan içme suyu deposu baştan aşağı yenilendi. Çalışmalar kapsamında ekipler tarafından içme suyu deposunun iç ve dış cephesi, manevra odası, yalıtım sistemi ve fayansları yepyeni bir görünüme kavuşturularak vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz su imkanı sağlanmış oldu.

“Ekipler hemen ilgilendi”

Kumkuyucak Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu, “Mahallemizde bulunan içme suyu depomuz eskiydi. MASKİ ekiplerine durumu bildirdik. Ekipler hemen ilgilendi. Deponun iç ve dış cephesinde yenileme yaptılar. Hem şahsım hem mahalle sakinlerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerine çok ama çok teşekkür ederim” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —