MANİSA - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Kırgızistan’ın Oş şehri Karasu ilçesinde bulunan içme suyu tesislerinde teknik incelemelerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, tesisin daha da geliştirilmesi noktasında Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürü Talant Baykişiev ile tecrübelerini paylaştı.

Kırgızistan’ın Oş (OSH) şehri Belediye Başkanı Almaz Mambetov ve beraberindeki heyet, Haziran ayında MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etmiş, çalışmalar hakkında detaylı bilgi almıştı. Ziyaretin ardından davet üzerine Oş şehrine giden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de Karasu ilçesinde bulunan içme suyu tesislerinde incelemelerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’e incelemeleri esnasında Bilgi İşlem Daire Başkanı Fehmi Özcan, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Nedim Başer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü uzmanlarından Kadir Emin Alpözen, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı mühendislerinden Selim Çakıcı ve Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürü Talant Baykişiev eşlik etti. İncelemeler esnasında içme suyu tesislerindeki teknik sorunlara değinilerek çözümü noktasında bilgi alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Oş heyetiyle tesisin geliştirilmesi noktasında tecrübelerini paylaştı.

“Teknik İncelemelerimiz Devam Edecek”
Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Manisa'nın kardeş şehri Kırgızistan'ın en büyük ikinci şehri olan Oş şehri Belediye Başkanı Almaz Mambetov ve beraberindeki heyet Haziran ayında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında iki şehir halkı arasında kültürel iş birliği kurulmasına ilişkin iş birliği protokolü de imzalanmıştı. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tecrübelerimizi paylaşmak adına şehrimizi ziyaret ettik. İçme suyu arıtma tesislerinde teknik incelemeler yaparak bilgi alışverişinde bulunduk, tecrübelerimizi aktardık. İçme suyu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemlerinin geliştirilmesi noktasında teknik incelemelerimiz devam edecek” dedi.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.08.2022 08:47:00 0
Tarih: 18.08.2022 08:47 Güncelleme: 18.08.2022 08:47
Haberi Sesli Oku