SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Albayrak Mahallesinde DSİ’ye ait sulama kanalının yanında 2 milyon TL yatırım bedeli ile bin 800 metrelik kanalizasyon kollektör hattı döşeme çalışmasına başladı. Yapılan çalışmayla kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapılarak daha sağlıklı bir çevre inşa edilecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük projelere hayat vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesinde kanalizasyon kollektör hattı döşeme işine başlandı. 2 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında bin 800 metre hat döşenecek. Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sulama kanalının yanında döşenmeye başlanan hat döşeme işi kısa sürede tamamlanarak daha sağlıklı bir çevre için önemli bir adım daha tamamlanmış olacak.

Projenin imalatı bin bir titizlikle yürütülüyor

Yapılan altyapı projelerinin uzun yıllar kullanılabilir olması için tüm ekipleriyle titiz bir şekilde hareket eden MASKİ, Turgutlu’da yürütülen hat döşeme işinde günümüz teknolojisine uygun tüm çalışmaları sahada uyguluyor. Bu sayede, yapılan hizmetler Manisa’nın en az 50 yılını kurtarıyor.

Kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu AAT’ye yapılacak

İnşa ettiği atıksu arıtma tesisleriyle Manisa’nın geleceğini korumak için çalışan MASKİ, ilçede döşediği kollektör hattının bağlantısını da 46 milyon TL yatırım bedeli ile yapılan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapacak. Hattan gelen atıksu arıtılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak.

“Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, projenin önemine değindiği açıklamasında, “Çalışmamıza çok daha önce başlayacaktık. Ancak, önce pandemi sürecine daha sonrasında da sulama mevsimine denk geldik. Sulama mevsiminin de sona ermesiyle birlikte çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 18.08.2020 12:18:00 1559 0

Tarih: 18.08.2020 12:18
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00