SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Albayrak Mahallesinde DSİ’ye ait sulama kanalının yanında 2 milyon TL yatırım bedeli ile bin 800 metrelik kanalizasyon kollektör hattı döşeme çalışmasına başladı. Yapılan çalışmayla kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapılarak daha sağlıklı bir çevre inşa edilecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük projelere hayat vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesinde kanalizasyon kollektör hattı döşeme işine başlandı. 2 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında bin 800 metre hat döşenecek. Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sulama kanalının yanında döşenmeye başlanan hat döşeme işi kısa sürede tamamlanarak daha sağlıklı bir çevre için önemli bir adım daha tamamlanmış olacak.

Projenin imalatı bin bir titizlikle yürütülüyor

Yapılan altyapı projelerinin uzun yıllar kullanılabilir olması için tüm ekipleriyle titiz bir şekilde hareket eden MASKİ, Turgutlu’da yürütülen hat döşeme işinde günümüz teknolojisine uygun tüm çalışmaları sahada uyguluyor. Bu sayede, yapılan hizmetler Manisa’nın en az 50 yılını kurtarıyor.

Kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu AAT’ye yapılacak

İnşa ettiği atıksu arıtma tesisleriyle Manisa’nın geleceğini korumak için çalışan MASKİ, ilçede döşediği kollektör hattının bağlantısını da 46 milyon TL yatırım bedeli ile yapılan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapacak. Hattan gelen atıksu arıtılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak.

“Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, projenin önemine değindiği açıklamasında, “Çalışmamıza çok daha önce başlayacaktık. Ancak, önce pandemi sürecine daha sonrasında da sulama mevsimine denk geldik. Sulama mevsiminin de sona ermesiyle birlikte çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



Salihli'de infaz koruma memuru yaşamına son verdi

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan Hasret'in katili cinayeti böyle itiraf etti

Sağlık çalışanı, yaralılara müdahale yerine gazeteciyi engellemeye çalıştı

Manisa FK, Sarıyer maçı hazırlıklarını tamamladı

Türkiye'nin milli meyvesi incir, bu yıl üreticisine tat vermedi

İş kazası: 1 ölü

Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 20 Yaralı

İKTİDAR BECERİKSİZ EKONOMİ POLİTİKALARIYLA VATANDAŞI BORÇ SARMALINA SOKTU

Bariyerlere çarpan otomobilde 2 kişi yaralandı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımından 5’te 5’lik Başarı

Gördes’te iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Mantar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu

Tırların kazası ucuz atlatıldı

Nar toplamak isterken canından oluyordu: Kuyuya düşen çocuk kurtarıldı

Yunusemre'nin mali hazırlık bütçesi 3 milyar 175 milyon TL

Alaşehir'de kontrolden çıkan kamyonet dehşet saçtı: 2 ölü 3 yaralı

Manisa CBÜ Radyo ve Stüdyosu açıldı

Foça'da sele kapılan kişinin kimliği belirlendi

Kameralarla donatılan evden çok sayıda uyuşturucu madde çıktı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 18.08.2020 12:18:00 1682 0
Tarih: 18.08.2020 12:18 Güncelleme: 18.08.2020 12:18
Haberi Sesli Oku