AKHİSAR - MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Tunçel de, “Cengiz Başkana hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Tarım arazilerimiz koruma altına alındı. Su taşkın riskine karşı çok güzel bir önlem oldu” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizliği çalışmaları ile hem çevre sağlığına katkı sağlıyor hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesinde önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Dere temizlik çalışması, tarım arazilerinin taşkınlardan olumsuz etkilenmemesi amacıyla yapılırken, ekiplerin özverili çalışması ile dere yatağında biriken ve kötü görüntü oluşturan rüsubat da uzaklaştırıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar da MASKİ’nin çalışmasıyla rahat bir nefes aldı.

“Cengiz Başkana hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum”

Mahalle Muhtarı Ahmet Tunçel de çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Kışın dağdan gelen sular dere yatağımızda taşkına neden oluyordu. Cengiz Başkana hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Tarım arazilerimiz koruma altına alındı. Su taşkın riskine karşı çok güzel bir önlem oldu” dedi.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 20.12.2022 10:00:00 690 0

Tarih: 20.12.2022 10:00
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00