SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i ağırladı. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i ağırladı. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak, MASKİ 1.Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta da hazır bulundu. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde gerçekleştirdiği içme suyu, sulama projeleri ve kazandırılacak olan projeleri ile ilgili görüşmede bulunuldu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletirken, Manisa’ya yapılacak olan her hizmetin büyük önem taşıdığını ve hep birlikte hizmet etme gayretinde olduklarını dile getirdi.

“Manisa’ya en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’ya en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalıştıklarını belirtti.  



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.05.2020 11:41:00 1152 0

Tarih: 28.05.2020 11:41
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00