MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesi´nde başlattığı kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaları Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel de yerinde inceleyerek bilgi aldı.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapıları modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ´nin çalışmaları sayesinde daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Tepecik mahallesi sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşacak. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, İnşaat Şube Müdürü Serkan Emir ile birlikte Şehzadeler´de Tepecik Mahallesi´nde devam eden kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. MASKİ ekipleri, Tepecik´teki 3 bin 200 metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işleminin bin 280 metresini geride bıraktı.

 ?Vatandaşlarımızın sorununu gidereceğiz?      

 Tepecik mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Patel, ?Kanalizasyon altyapısı olmayan Şehzadeler ilçemizin Tepecik mahallesinde başlattığımız kanalizasyon altyapı döşeme çalışmalarımız neredeyse yarıladık. Çalışmalarımız tamamlanınca mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak? dedi.

Tepecik mahallesi sağlıklı kanalizasyona ağına kavuşuyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, il genelinde daha sağlıklı altyapı sistemlerini Manisalıların hizmetine sunmak için durmadan çalıştıklarını söyledi. Nohutçu, ?Kimi mahallelerimizde hiç kanalizasyon hattı bulunmuyor. Bunlardan biri de merkez ilçelerimizden Şehzadeler´in Tepecik Mahallesi. İdare olarak yaptığımız planlamalar ve hazırladığımız proje ile birlikte mahallemizi sağlıklı kanalizasyon hattına kavuşturuyoruz. Yıllardır bunun sıkıntısını yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşaması için attığımız önemli adımlar sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar rahat edecek? dedi. 



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
4.08.2016 15:54:15 397 0

Tarih: 04.08.2016 15:54

Haberi Sesli Oku