SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörlüğü Şube Müdürü Hakan Ulak, Saruhanlı’da su tahsilatlarının 1 Eylül itibariyle MASKİ tarafından yapılamaya başlandığını belirtti.

Saruhanlı’ya daha iyi hizmeti sunabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren Ulak, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda gereken en iyi hizmet Saruhanlı halkına verilecek” dedi.

Ulak, Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ, Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştırmak için devir teslim çalışmalarına devam ettiğini, bu kapsamda MASKİ adına Soma ve Akhisar’dan sonra Saruhanlı’da da tahsilat işlemlerine başlandığını kaydetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Müdür Hakan Ulak, Saruhanlı’da ki su tahsilat işlemlerinin 1 Eylül itibariyle MASKİ adına yapılmaya başlandığını açıkladı.

Bugüne kadar Saruhanlı Belediyesi’nin ve Saruhanlı halkının gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Ulak, “Bundan böyle en iyi hizmeti, kaliteli, düzenli ve sağlıklı bir hizmeti sunabilmek için MASKİ var gücü ile çalışmalarına devam edecek. Saruhanlı halkını mağdur etmeyeceğiz. Başkanımızın talimatları doğrultusunda gereken en iyi hizmet Saruhanlı halkına verilecektir. Biz Manisa ve diğer ilçelerimizde insanlarımızın su faturalarının ödenmesi noktasında kolaylık adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya başladık” diye konuştu.

-Koordinasyon Merkezi’nde de tahsilat yapıyoruz-

Soma ve Akhisar’dan sonra Saruhanlı da da MASKİ adına tahsilatların başladığını söyleyen Şube Müdürü Ulak, “PTT dâhil 15 tane banka ile anlaşma yaptık. Vatandaşlarımız bu bankalara giderek rahatlıkla ödeme yapabilirler. Ayrıca koordinasyon merkezimizde yine tahsilat yapıyoruz. Orada da vatandaşlarımızı bekletmeden çok kısa sürede işlemleri tamamlıyoruz” dedi.

-Sorunları çözmeye çalışacağız-

Yaz döneminin susuz geçtiğini ifade eden Ulak, “Yağmurların yağmaması ve yer altı sularının çekilmesi nedeniyle pompalarımızın tam kapasite ile çalışmasına rağmen bazı yerlerde aksayan durumlar oluyor. Vatandaşlarımızın bundan dolayı gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyorum. En kısa sürede tüm ekiplerimizle arızalı olan bölgelere yetişme gayretindeyiz. Ekiplerimizi kurduk. Bütün teçhizatımızı hazırladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Saruhanlı ve diğer ilçelerimize zamanında yetişerek sorunlarını çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

-Mahallelerde çalışmalar başladı-

Bazı bölgelerden yaşanan sorunlarla ilgili taleplerin geldiğini ifade eden Hakan Ulak, “O bölgelerde yaşanan sorunların giderilmesi noktasında gelen talepler alınıyor. Bu doğrultuda ekiplerimiz sıkıntıların giderilmesi için görevlendirildi. Yapılabilecek ne varsa MASKİ adına onları yapacağız ve vatandaşlarımızın susuzluğunu, sıkıntısını gidermeye çalışacağız” dedi.

-Suları dengeli kullanmalıyız-

MASKİ’nin daha iyi hizmetleri sunması adına su kullanma kültürüne sahip olunması gerektiğini söyleyen Şube Müdürü Ulak, “Suyumuz giderek azalıyor. Kullanma suları ile içme sularını dengeli kullanmamız lazım. Hiçbir zaman su bitmeyecek inancı taşımamalıyız. Onun için de MASKİ yapılması gereken bütün çalışmaları ve planlamaları yapacaktır. Bu konuda Manisa halkını bilinçlendirme çalışmalarımız da başladı. Bir müddet sonra daha sağlıklı ve daha huzurlu bir ortamda su sorunlarını tartışmak, görüşmek, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek adına çalışmalar yapacağız. Gayretlerimiz Manisa halkı içindir. MASKİ tam kapasite ile Manisa’nın hizmetindedir” ifadelerini kullandı.

-15 banka ile anlaşma yapıldı-

Fatura tahsilatları için genel anlamda anlaşma yapılan bankaları açıklayan Ulak, “Vatandaşlarımız su faturalarını HSBC, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Halk Bankası, Bank Asya, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası, Türkiye Finans Bankası, Şekerbank, Denizbank, İNG Bank, Akbank ve Ptt şubelerinden de ödeyebilirler” dedi.



Bir Seçil Erzan vakası da İzmir'de: 300 milyonluk vurgun

Alaşehir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon

Saruhanlı'da Emniyet Müdürlüğü'nden elektrikli bisiklet ve motosikletler için önemli uyarı

Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.09.2014 09:17:34 2937 0

Tarih: 08.09.2014 09:17

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri