MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara hizmetin devamlılığı anlayışıyla var gücüyle çalışıyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı gece-gündüz görev yaptığı 17 ilçede yaşanan arızalara anında çözüm getiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, hizmet odaklı çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı´nın yaptığı çalışmalara baktığımızda Manisa´nın gidilmedik nokta bırakılmadı. Ekipler, içme suyu sondajı motopompları, elektrik pompaları, kablolarda yaşanan arızalar, trafolar ve vatandaşlara hizmet götüren araçlarda yaşanan arızaları giderek 7 gün 24 saat görevlerini yerine getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi, merkezde 38, ilçelerde 29 personelle arızalara müdahalede bulunduklarını belirtti. Koçi, ?Vatandaşlarımızın su sorunu yaşamaması adına çalışmadığımız gün yok. Ekiplerimiz, 24 saat hazır halde bulunuyor. Hiçbir yerde 24 saati geçen su kesintisi yaşanmasına izin vermedik. Manisalılara hizmet götüren araçların bakım-onarımlarını da biz gerçekleştiriyoruz ki bu sayede araçlarımız sürekli aktif halde bulunuyor. Ramazan Ayı içinde vatandaşlarımızın susuz kalmaması için arızalara hızlı bir şekilde çözüm getirdik. Düzenli kontroller yaptık. Şimdi de aynı çalışmalarımız Ramazan Bayramı için gerçekleştiriyoruz. Daire olarak, son 1 yılda 500 noktada yaşanan arızalara müdahalede bulunduk. Manisalıların mağduriyet yaşamaması için çalıştık? dedi.

Hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu anda yanlarındayız

Manisalılara kaliteli ve düzenli hizmet vermek için çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, idare olarak gece-gündüz demeden hizmet verdiklerini belirtti. Nohutçu, ?İlimizde hiçbir vatandaşın su problemi yaşamaması için İçme Suyu Daire Başkanlığımız su sondajları ve depoları hizmete alıyor. Hizmete alınan bu depolardan evlerimize su ulaştırılması da Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire´mizce gerçekleştiriliyor. İl genelinde hangi noktada bir arıza yaşanıyorsa ekiplerimiz derhal o noktaya yönlendiriliyor ve çalışmalarını hızlı bir şeklide gerçekleştiriyor. Tabi ki ekiplerimiz sadece bir arıza yaşandığında su depolarına gitmiyor. Rutin olarak da kontroller yapıyoruz. Bu sayede birçok yerde önceden müdahale bulunarak hemşehrilerimize hissettirmeden çözüm üretiyoruz. Hemşehrilerimiz ihtiyaç duyduğu anda yanlarında oluyoruz.? açıklamalarını yaptı.  



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2016 10:13:43 395 0

Tarih: 04.07.2016 10:13 Güncelleme: 04.07.2016 10:13
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00