SARUHANLI - Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız, kendilerine tanınan sokağa çıkma iznini kullandı. 14.00 ila 20.00 saatleri arasında sokağa çıkma serbestliği bulunan hemşehrilerimizi, Manisa Büyükşehir Belediyesi yine yalnız bırakmadı ve kurduğu maske dağıtım stantları ile halkımıza hizmet verdi.

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde üçüncü kez kendilerine tanınan sokağa çıkma serbestliğinden faydalandılar.  Koronavirüsle mücadele sürecinde halk sağlığının korunması amacıyla seferber olan ve sonrasında sokağa çıkma izinlerinde kurduğu hijyenik maske dağıtım stantları ile Manisalıların yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda da vatandaşlarımız yalnız bırakmadı. Ulupark, Kırmızı Köprü ve Atatürk Kent Parkı'nda kurulan maske dağıtım stantları ile binlerce maske, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza dağıtıldı.

Bayramlarını Kutladık

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım ve Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman da, Ulupark'ta kurulan stantta vatandaşlara maske dağıttı. Ramazan Bayramı dolayısıyla stantlarda kolonya ve şeker ikramında bulunulurken, sokağa çıkma serbestliği tanınan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlandı.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.05.2020 16:53:00 0
Tarih: 25.05.2020 16:53 Güncelleme: 25.05.2020 16:53
Haberi Sesli Oku