SARUHANLI - Altay’ın gol kralı Marco Paixao, iki yıl daha Altay forması giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Siyah-beyazlı kulüp, devre arasından beri transfer görüşmeleri yaptığı Portekizli oyuncu ile iki yıllık daha anlaşmaya vardığını resmen açıkladı.

Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok ile bir araya gelen tecrübeli oyuncu, kendisini iki yıllığına daha Siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

ÖZGÜR EKMEKÇİOĞLU: BIRAKAMAZDIK

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Marco’nun kendilerinin değil tüm futbolseverlerin gönlüne taht kurduğunu belirterek, “Biz kendisini çok seviyoruz. O da bizi seviyor. Geldiği günden beri gerek sahada gerek saha dışında bizi çok iyi temsil etti. Her zaman pozitif duruşu ile de takımıza büyük katkı sağladı. Geçen yıl gol kralı oldu bu yıl da yine aynı şekilde gol krallığında zirvede yer alıyor. Bu kadar kaliteli bir golcüyü bırakamazdık. Kendisi ile iki yıl daha anlaşmaya vardığımız için mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok da “Korona virüs bittikten sonra ligler başladığında Paixao bizim en büyük kozumuz olacak. Süper Lig yolunda onun gollerine çok ihtiyacımız olacak ve inanıyoruz ki Süper Lig’e çıkacağız” diye konuştu.

MARCO PAIXAO: SÜPER LİG İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Altay ile 2 yıl daha anlaşmaya varan golcü oyuncu, İzmir’i ve Altay’ı çok sevdiğini ve tekrar anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu söyledi. Portekizli oyuncu, “Altay’da çok güzel günler geçiriyorum. Gelecek yıl da Altay’da forma giymek istediğini birçok ortamda dile getirmiştim. Başkanımız ile son görüşmeyi yaptıktan sonra takımda kaldım. Ligler yeniden başladığında kalan maçlarımızı kazanıp Altay’ı Süper Lig’e taşımak istiyorum. Altay Alsancak Stadı’nda forma giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum”



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 4.05.2020 06:32:00 996 0

Tarih: 04.05.2020 06:32
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00