MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışmaları içerisindeyiz. Bu kapsamda şuan nikâh akdi işlemlerinin yapıldığı salon olarak hizmet veren, Fatih Nikâh Salonu’nu önümüzdeki günlerde, sanat galerisine dönüştürerek, Manisalı sanatseverlerin hizmetine açmak istiyoruz” dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASMEK kursiyerleri tarafından, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda açılan yılsonu sergisini inceledi. Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda açılan sergiyi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy da ziyaret etti. Sergideki eserleri tek tek inceleyerek, MASMEK eğitmenlerinden bilgi alan Başkan Ergün, beğenilerini ifade ederek, kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni hizmet döneminde hayata geçirmeyi düşündükleri kültür ve sanat projeleri hakkında da bilgi verdi. Büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışması içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Ergün,“Geride kalan 5 yılda olduğu gibi, yeni hizmet dönemimizde de Manisa’da, il bütününde kültür ve sanat faaliyetlerine önem vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda, ilk olarak büyüyen Manisa’ya bir sanat galerisi kazandırma çalışmaları içerisindeyiz. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte nikâh işlemleri ilçe belediyeleri tarafında yapılacak. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, şuan nikâh akdi işlemlerinin yapıldığı salon olarak hizmet veren Fatih Nikâh Salonu’nu önümüzdeki günlerde sanat galerisine dönüştürerek, Manisalı sanatseverlerin hizmetine açmak istiyoruz” dedi.
Kendilerine verdiği destekler için teşekkür eden MASMEK eğitmenleri Başkan Ergün’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiler. Kurslara ilginin artarak devam ettiğini de ifade eden eğitmenler, “MASMEK kursları sayesinde birçok gencimiz mesleki kabiliyet kazandı, birçoğu iş sahibi oldu. Ortaya da bu güzel eserler çıktı. MASMEK kursiyerleri ve eğitmenleri adına her zaman bizlerin yanında olan, bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında desteklerini esirgemeyen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Tenis turnuvasında şampiyon olanlar halıyı kaptı

Eğlence merkezi çıkışında öldüresiye dayak

Kanseri atlatan oyuncu hayata yeniden başladı

Osmaniye'de şehit sayısı 2'ye yükseldi

Halitpaşa-Lütfiye Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Yaz Spor Okullarında 2025 Dönemi Sertifika Töreniyle Sona Erdi

Cesedi denizden çıkmıştı, sebep olan arkadaşı tutuklandı

Otoparkta yangın paniği

13 yıllık baş ağrısı kabusu, 10 dakikada sona erdi

Sahte reklama aldanan iş kadını, 700 bin lira dolandırıldı

Kayıp gencin gölette cansız bedenine ulaşıldı

Manisa'da fabrikada kimyasal zehirlenmesi: 3 kişi yaralandı

Memur-Sen'den zam teklifine tepki

Yaşar Üniversitesi’nden yapay zeka destekli ders tasarımı

24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
18.06.2014 17:24:46 1702 0

Tarih: 18.06.2014 17:24 Güncelleme: 18.06.2014 17:24
Haberi Sesli Oku
14.08.2025 15:27:00