MANİSA - Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na (MTSO) yaptığı ziyarette pastayla karşılandı. 
Manisa'da oda başkanlarıyla bir araya gelmeye devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MTSO'yu ziyaret etti. Eryılmaz, ziyaretinde oda yönetimi tarafından pastayla karşıladı. MTSO'nun üyesi olmaktan onur duyduğunu belirten MHP'li Hasan Eryılmaz, Yaptığım işler ve bulunduğum görevlerde vatandaşın ve esnafın milletvekilinden neler istediğini çok iyi bilen biriyim. Bu işler benim için bir avantaj olmuştur. MTSO'nun bir üyesi olarak burada bulunmaktan son derece mutluyum.” dedi.
EKONOMİ POLİTİKALARI
Partisinin ekonomik politikalarına dikkat çeken Eryılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, vatanın bölünmez bütünlüğü üzerinde durduğumuz hassasiyet kadar ekonomik olarak da esnafımıza iş dünyamıza ne tür katkıda bulunabiliriz, nasıl bir ekonomi politikaları uygulayabiliriz? bunların üzerinde önemle durduk. Bu konuda uygulayacağımız ekonomik politikalarımızla iddialıyız. Vatandaşımız sandığa giderken vicdanı ve cüzdanı arasında kalmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi uygulayacağı ekonomi politikaları ile lider olacaktır.” diye konuştu.
Eryılmaz'ın ziyaretinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan MTSO Başkanı Adnan Erbil ise Ülkemizin vazgeçilmez unsurlarından birisi de siyasi partilerdir. Siyasi partilerde amaç ülkeye hizmet etmektir. Hasan kardeşim böyle bir yolu kendisine seçti. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Manisa'mıza ve ülkemize hizmet edeceğinden şüphem yoktur. Manisa sanayi şehri olduğu kadar aynı zamanda tarım şehridir. Bu noktada daha önce bulunduğu görevlerin öneminden dolayı Hasan Eryılmaz'ın milletvekili seçildiği zaman bu şehre katkı sağlayacağına inanıyorum. Hasan Bey aynı zamanda bizim de üyemizdir. İçimizden birinin Ankara'da olması bizim için avantaj olacaktır. Temennim başarılı olmasıdır.” diye konuştu.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Tolga Tunç Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Gökmen Gökdede, Mehmet Yılmaz, Fatih Özer, Serhat Çetin, Mehmet Baki Kılıç, Atilla Altuntaş, Bora Çaylan da hazır bulundu.



Saruhanlı’nın Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Fevzi Aydemir’in halası SÜHEYLA AYDEMİR vefat etti.

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Genç tasarımcılardan can dostlara teknolojik çözümler

Evcil hayvanlar için akıllı sistemler geliştirildiler

Bitlis’te meydana gelen trafik kazasında 6’sı çocuk 14 kişi yaralandı.

Feci kazada iki araç hurdaya döndü!

Husumetli oldukları öğrenilen iki komşu arasında bahçe sulama tartışması silahlı kavgaya dönüştü.

Bahçe sulama kavgasında komşusunu öldürdü

Kamyonuna yüklü olan tomrukların indirilmesi sırasında kamyonun kasasından kayan tomrukların altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Kamyondan kayan tomrukların altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına takviye amacıyla Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Beyağaç Eskere Orman İşletme Şefliğinde görevli personeller gönderilmişti.

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Saruhanlı Belediye personeli Melike Durak’ın ablası Esra Durak vefat etti.

SARUHANLI'DA VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Baran Apak ve yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'yu ziyaret etti.

Manisasporlu taraftarlardan Besim Dutlulu'ya ziyaret

Kamyonetle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kamyonetle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Araç yanması başlayan orman yangını ekiplerin kısa süredeki müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Araç yangınıyla başlayan orman yangını kısa sürede söndürüldü

Tek taraflı kazada, şarampole yuvarlanan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Şarampole yuvarlanan araçtaki 3 kişi yaralandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Kırkağaç ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kırkağaç’ta iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Manisa İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2025 yılı 3. Olağan Toplantısı'nda yapılan açıklamada, 2025 yılının ilk 6 ayında kamu ve özel sektörde toplam 12 bin 767 kişinin işe yerleştirildiği belirtildi.

Manisa’da 6 ayda 12 bin 767 kişi işe yerleştirildi

Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi.

Yunusemre Kent Konseyinden aşure hayrı

Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün koleksiyon parselinde yer alan 12 asmalık Bronx Seedless üzüm çeşidinde halk arasında "çilek üzümü" olarak bilinen ürünün hasadına başlandı.

Manisa'da 'çilek uzümü' hasadı başladı

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 26.03.2015 09:14:57 775 0

Tarih: 26.03.2015 09:14 Güncelleme: 26.03.2015 09:14
Haberi Sesli Oku
25.07.2025 10:32:00