Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Eğer ligin ikinci yarısında hedefe ulaşmak istiyorsak, ilk yarı topladığımızdan daha fazla puan almamız gerekiyor. İkinci yarı 18 tane final maçı oynayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Tarık Almış Spor Tesisleri`nde verilen kahvaltıyla yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltının ardından basın açıklamasında bulunan Kemal Özdeş ilk yarıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Takımın ilk yarıda sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Özdeş, “Topladığımız bir 34 puan var. 34 puan daha fazla olmalıydı. Ligin ikinci yarısı daha zor geçecek. Eğer ligin ikinci yarısında hedefe ulaşmak istiyorsak ilk yarı topladığımızdan daha fazla puan almamız gerekiyor. Bunun için hazırlıklarımıza başladık. Aranın kısa olması bizim için avantaj. Çünkü fazla konsantre eksikliği olmayacak. Antalya’ya milli takıma giden oyuncularımız dün bizimle beraber antrenmana katıldılar. İkinci yarı 18 tane final maçı oynayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Çok geniş bir kadrolarının olduğunu ifade eden Özdeş, "Herkes bu takımda kazanma tutumunu sergiledi. Bunun için bu takımı çok seviyorum. Takımı oluştururken yıl sonunda alacağımız başarıya ilişkin bir takım oluşturmuyorum. 5 yıllığına hitap edecek bir takım kurmaya çalışıyorum. Burada futbolcuların maddi anlamda herhangi bir sorunu yok. Borçlarımız var. Çok desteğe ihtiyacımız var. Bu destek de gelemeye başladı. Devamında da gelecektir diye düşünüyorum. Burada herkese görev düşüyor" diye konuştu.

Yeni transfer Abdülkadir Özgen hakkında konuşan Özdeş, "Dün ilk antrenmanına çıktı. Oynayabilecek duruma gelecek. Önümüzdeki maçta oynayabilir. Transfer ihtiyacı olarak en az transfere ihtiyaç olan takımız diye düşünüyorum. İlk yarıda 23 oyuncumuzdan faydalandık. Abdülkadir bizim sezon başından beri, istediğimiz bir oyuncuydu" ifadelerini kullandı.

Gergin geçen Samsunspor maçına ilişkin konuşan Özdeş, "Benim 19 yıllık antrenörlük hayatımda en büyük felsefem hakeme ve rakibe saygıdır. Samsunspor maçı ile ilgili küçük bir hatırlatmak yapmam gerekiyor. Herkes duygularını kontrol etmeli. O maçta maçın sonucu ile ilgili bir şey ne oyun içerisinde söyledim ne de maç bittiğinde söyledim. Hikmet’in kırmızı kartı gözümün önünde gerçekleşti. Penaltı penaltıydı. Ben sadece maçtan sonra Sayın Arslanboğa’ya skora göre değil, mücadeleye ve oyuna göre maç yönetilmesini söyledim. Hakem de, teknik direktör de, oyuncu da hata yapabilir. Disiplin talimatına aykırı hareket ettim. Karşılığında da üç maç ceza aldım. Bundan dolayı çok büyük üzüntü duyuyorum. Hakeme hakaretten yedim bu cezayı. Maçtan sonrada açıklama yapmadım. Çünkü Türk hakemlerinin zirve yaptığı günlerde böyle bir konunun tartışılmamasını istedim. Keşke Sayın Arslanboğa böyle bir diyaloğa girmeseydi de bende ceza almasaydım" şeklinde konuştu.

Cezası ile ilgili takımda olumsuz bir etki olamayacağını vurgulayan Özdeş konuşmasına şöyle devam etti: “Daha önce eksik oyuncularla önemli maçlar kazandık. Benim için herkesin hazır olması önemli. Transferi değil hafta sonu oynayacağımız maçı düşünmek istiyorum. Bizim çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. Süper Lig`e çıkmak için mücadele edeceğiz. Bu takımın gelecek yıllarda sağlam bir kadrosunun olmasını istiyorum. Eğer Süper Lig’e çıkamazsak başarılı değilimdir."



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.01.2014 09:48:09 533 0

Tarih: 09.01.2014 09:48
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00