Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün altı haftalık zaman diliminde Manisa Belediyespor`un şampiyon olmasını temenni ederek, "Profesyonel takımlarımıza bir tanesini daha eklemek istiyoruz" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün amatör spor kulüp temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör, ASKF Başkanı İsmail Aydın, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, TÜFAD Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan adayı Cem Çöllü ile amatör spor kulüp yöneticileri ve teknik adamları da hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Başkan Ergün spor kulüplerinin yaşadıkları sorunlarına ilişkin kayıtsız olmadıklarını ve kentte spor bilincinin arttırılması için tesisleşme konusunda çalışmalar yaptıklarını aktardı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ergün;

"Fikri Bayrıl, Mümin Özkasap gibi tesisleri kazandırdık. Hem Kenan Evren Sanayi Sitesi, hem Spor Lisesi yanında yeni yapılan iki sahanın da yapımı devam ediyor. İnşallah 15-20 güne kadar bunları bitirip, amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Tabi Ertuğrul Dilek Tesisleri’ne yaptığımız katkıyı unutmamak lazım. Yıllardan beri gerekli desteği görmemiş bütün kulüplerimize verdiğimiz desteği 5 senedir görüyorsunuz. Artık büyükşehir olmamız nedeniyle bu yatırımların çok daha fazlasıyla yapılacağı ve gençlerimizi kahve ortamlarından kurtaracak hizmetlerin verileceğini belirtmek istiyorum” dedi.

"HEDEF SÜPER LİG"

Manisa Belediyespor bünyesinde yaz - kış sportif faaliyetlerin sürdürülebilirliği amacıyla çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Ergün konuşmasını şu sözler ile sürdürdü: " Judoda da Manisa Belediyespor’un çok önemli hizmetleri ve başarıları var. Bu başarılar Manisa sporunun tanınması açısından önemli. Büyükşehir çok daha büyük bir bütçeyi getiriyor. Bu bütçenin ilçelere adaletli dağıtımını getiriyor. Biz 5 senelik süre içerisinde yer bulma konusunda sıkıntılar yaşadık. Bulduğumuz yerlere 3-4 tane tesisi kazandırdık. Hamzabeyli, Çobanisa gibi mahallelerimizde çok daha büyük tesisleri kazandıracağız. Verdiğimiz destekler fazlasıyla devam edecektir."

Başkan Ergün Manisaspor`u Süper Lig`de görmek istediklerini de aktararak; " İnşallah daha güzel günlerde, daha büyük başarılarda, 3. Lig’de Belediyespor’uyla, Süper Lig’de Manisaspor’uyla bir arada oluruz. Yaklaşık 6 haftalık kalan dilimde de Manisa Belediyespor futbol kulübünü şampiyon yaparak, profesyonel takımlarımıza bir tanesini daha kazandırmak istiyoruz. Geçtiğimiz sene Manisaspor’u gönül isterdi ki, Süper Lig’e taşısaydık. İnşallah bu sene play-offtan Süper Lig’e çıkarız. Sonuçta 2 senedir verilen özverili çalışmaları nedeniyle yöneticilere teşekkür ediyorum. Biz her zaman onların yanındayız.”

Konuşmaların ardından Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü ve Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e üzerinde isimlerin yer aldığı Manisaspor formalarından hediye etti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

MİCHAELA ASTRO EŞREF RÜYA İLE SEKTÖRE EFSANE İKİLİ GELİYOR

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.03.2014 17:17:36 717 0
Tarih: 06.03.2014 17:17 Güncelleme: 06.03.2014 17:17
Haberi Sesli Oku