- MANİSASPOR TEKNİK SORUMLUSU DİLAVER MUTLU: 
- KARTLARDA BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSALARDI SIKINTISIZ BU MAÇTAN PUAN VEYA PUANLAR ALABİLİRDİK” 
- ŞANLIURFASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ: 
- BU ÇIKIŞI DEVAM ETTİRİP ÜST SIRALARDA DAHA SAĞLAM TUTUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

MANİSA - PTT 1. Lig'in 25. haftasında Manisaspor, sahasında ilk yarısını önde kapattığı maçın ikinci yarısında yediği gollerle güçlü rakibi Şanlıurfaspor'a 2-1 mağlup oldu. 
Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, Genelde maçlar kaybedilince hakemlerle ilgili bahane üretilir. Fakat bu bizim hakemler nedeniyle kaybettiğimiz ikinci maç oldu. Bundan önce de Kayserispor maçında aynı şeyleri yaşamıştık. Bugün ikinci kez hakemlerle ilgili konuşuyoruz. Maçı izleyenler ve sizler de görüyorsunuz nasıl karar vermiş olduklarını. Maçın başında sarı kartlarla oyun direncimiz kırıldı. İkinci yarıda daha kontrollü oynamaya çalışarak, müdafaa yaptık. Kartlarda biraz daha dikkatli olsalardı sıkıntısız bu maçtan puan veya puanlar alabilirdik. Kırmızı kartlık pozisyon çok ağırdı. Ligde figüran olmak istemiyoruz. Biz de can derdindeyiz. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz. Bize olduğu zaman kartlar çok rahat çıkıyor ama rakibimize aynı şekilde olmuyor. Hakemin tavrından hiç memnun değiliz. Şu kadar emeğin karşılığı böyle olmamalıydı. En azından rakip bizi yenmeliydi” dedi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Maçın çok zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Manisaspor küme düşme hattındaki bir rakip. Baktığınız zaman 7 galibiyeti var, 6'sını sahasında almış. Doğal olarak kazanmak zorundalar. Biz de son haftalarda aldığımız sonuçlarla daha yukarıyı zorlamak için, kalan maçlardaki beklentimizi yükseltmek için kazanmak istiyorduk. Maça iyi başladık. Hiç beklemediğimiz anda gol yedik. Rakip topun gerisine geçti, iyi savunma yaptı. İkinci yarı kırmızı kartın olduğu dakikalar kırılma anı oldu. Bunu daha iyi kullanmamız gerekiyordu. Her şeye rağmen kazandığımız bir müsabaka oldu. Oyuncularım ve rakip oyuncuları kutluyorum. İnşallah biz de bu çıkışı devam ettirip üst sıralarda daha sağlam tutunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.



Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.03.2015 09:23:03 727 0
Tarih: 23.03.2015 09:23 Güncelleme: 23.03.2015 09:23
Haberi Sesli Oku