Anahtar Kelimeler: Manisaspor Başı Yaptı

SPOR - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor yeni sezon hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri´nde başladı. 

Siyah-Beyazlıların ilk antremanı başkan Abdullah Mergen ve yönetim kurulu tam kadro izledi. Antreman öncesi toplu fotoğraf çektiren Manisasporlularda teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Birçok konuda açıklama yapan Altıparmak, yeni sezonda play-off ve şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirtti. 

??2 TANE YERSEM 3 TANE ATARIM´´

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ifade eden Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ?Manisaspor ile anlaştıktan sonra planlamamız hazırdı. Kalacak ve gidecek oyuncular bunun dışında transfer edeceğimiz isimleri belirlemiştik. Göreve geldikten sonra Manisaspor´u 12 13 tane maçını izledim. Kalmasını istediğimiz oyuncuları belirleyip, yönetime ilettik. Çekirdek kadromuzu koruduk diyebilirim. Onun üzerine yapacağımız transferleri belirledik. Transferde özellikle 2 3 tane değerli isimler vardı. Bunlardan bir tanesi Berkay Samancı´ydı. Birçok kulüp istemesine rağmen Manisaspor´u tercih etti. 2 senedir çalıştırdığım takımlara almak isteyip de alamadığım Novillo transferini gerçekleştirdik. Benim için Novillo marka bir isimdir. İnşallah bizim düşündüğümüzü oda sahaya yansıtabilir. İyi bir oyuncu ve umarım kısa sürede uyum surecini atlatıp Manisaspor´a faydalı olacağına inanıyorum. Dimov ise Denizlispor´dan eski öğrencim. Kendisi bize o dönem çok katkı sağladı. Transferleri yaparken eksik bölgelerimiz belliydi. Kaleci İsmail dışında genç bir kadromuz var. Genç ve iyi bir kadro kurduk. Bu kadronun Manisaspor taraftarı ile bütünleştiği taktirde özellikle iç sahadaki bütün maçlarda seyiri yüksek bir mücadele izleteceğimizi düşünüyorum. Benim kendi oyun seklim ve formatım pas ve futbol oynama üzerindedir. Mümkün olduğu kadar atak oynatmayı seviyorum. Daha önceki takımlarımda da bunu söyledim. 2 tane yersem 3 tane atarım. Ben futbolun temaşa oyunu olduğunu söylerim. Taraftarlarımıza her zaman galibiyet hediye etmek isterim. Manisalı´lara şunu söyleyebilirim, sahadaki sonuç ne olursa olsun koşan, mücadele eden 1. Dakikadan 90. Dakikaya kadar formasını ıslatan bir Manisaspor izleyecekler. Hak eden formayı alır. Novillo´yu transfer etmiş olabiliriz ama alt yapıdan gelmiş bir isim benim istediklerimi yapıyor ve verimliyse o oynar. Mümkün oldukça hak yememeye, hak hukuka çok inanan  bir insanım. Bizim tek işimiz var oda çalışmak. Bu kadro ile hedefimiz play-off ve şampiyonluk olacak.´´ dedi. 

??BİRKAÇ TAKVİYEMİZ DAHA VAR´´  

Bundan sonraki süreçte transfer yapıp yapmayacakları konusundaki soruyu cevaplayan Altıparmak, ??Birkaç takviyemiz daha var. Özellikle hücum bölgesine 2 tane yabancı oyuncu transferi düşünüyoruz ve 1 aydır da çalışmalarımız devam ediyor. Bu isimler basına yansıdıktan sonra bazı problemler çıkmaya başladı. Özellikle Dinamo Bükreş´den istediğimiz Esombe transferi vardı. Biz her şeyini anlaştıktan sonra kulübü bonservisinde tekrar yükseltti. Bu problemi çözmeye çalışıyoruz. Nenad transferi olabilir. Onu bekliyoruz. Bende onunla çalışmayı çok istiyorum. Kamp dönüşünde ihtiyaç duyarsak 1 veya 2 transfer daha yapabiliriz.´´ dedi. Hazırlık kampından yapacakları  maçlar hakkında bilgi veren Mehmet Altıparmak, ??Elazığspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor, Samsunspor ile ayni yerde kamp yapacağız. Bu takımların da yer alacağı bir turnuvada yer alabiliriz. İkinci etapta 5 tane hazırlık maçı oynayacağız. 1 etapta ise Davraz´da, Etimesgut ve Alanyaspor ile 2 tane hazırlık maçı oynayabiliriz. Kamp dönüşü Manisa´da da 1 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ne olursa olsun bizde yeni bir takımız. Onların kaynaşması için hazırlık maçı yapmak zorundayız.´´ diye konuştu. 

??YÜZDE 99 BAYRAM MANİSASPOR´DA KALACAK´´

Kaleci transferi konusuna açıklık getiren deneyimli teknik adam, ??Kalecimiz Bayram ile prensipte anlaştık. Ancak Pazartesi günü yönetim ile görüşecek. Parasal konularda sıkıntı var. Parasal kısımla alakalı problemler aşılırsa yüzde 99 Bayram Manisaspor´da kalacak. Onun dışında Menemen Belediyespor´dan Mazlum ile anlaştık. Ancak kulübü ile alakalı problem var. Mazlum transferi gerçekleşmezse alternatif isimlere yöneleceğiz. İlk planda Mazlum´u düşünüyoruz. Geçen sene yaşanan sıkıntılar bu sene inşallah yaşanmayacak. ´´ dedi.



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.07.2016 12:04:05 497 0

Tarih: 09.07.2016 12:04

Haberi Sesli Oku