MANİSA'NIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLMASININ ARDINDAN BÜYÜKŞEHİRE DEVREDİLEN 98 ARAÇTAN 50'Sİ HURDA
MANİSA - Geçen yıl yapılan yerel seçimlerde büyükşehir statüsü kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesine mal paylaşımında verilen iş makineleri ve araçlar şaşırttı. 98 araçtan 50'sinin hurda olduğu araç filosundaki bazı araçların direksiyonlarının bile olmaması hayrete düşürdü. 
Manisa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresine ve belde belediyelerine ait araç ve iş makinelerini Manisa Valiliği bünyesinde kurulan Devir Tasfiye Komisyonu paylaştırdı. Paylaşım sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen araç ve iş makineleri büyük bir şaşkınlık yarattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de araçların bulunduğu Muradiye Şantiyesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemelerde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de eşlik etti.
BÜYÜKŞEHİR'E DİREKSİYONU BİLE OLMAYAN ARAÇ VERDİLER
Belde belediyelerinden vinçlerle şantiyeye taşınan çoğu kullanılmaz halde olan araçları tek tek inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyemize devredilen 98 araç ve iş makinesinden 50'si kullanılmaz halde. Lastikleri sökülmüş, motoru ve hatta direksiyonu olmayan araçların birçoğu belde belediyelerinden vinçlerle şantiyemize taşındı. Bunun yanı sıra bu araçların icra borçları da büyükşehir belediyemize devroldu. Büyükşehir Belediyemizin yeni araç alımlarını eleştirenler Manisalılara bu araçlar ile hizmeti mi layık görüyor” dedi.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 9.03.2015 08:59:54 0
Tarih: 09.03.2015 08:59 Güncelleme: 09.03.2015 08:59
Haberi Sesli Oku