SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 83-70 mağlup etti. Hava atışından itibaren oyuna ağırlığını koyan temsilcimizde Diante Watkins 27 sayısı ile yıldızlaşırken bu sezonki ilk dış saha galibiyetine imza atıldı.

Türkiye Basketbol Ligi 8’inci hafta maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk periyodu adeta sürklase etti. Maçı Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da takip etti. Yıldız Amerikalıları Diante Watkins ile dışarıdan Andre Williamson ile de çember altından sayılar bulan yeşil-beyazlılar ilk periyodu 30-14 önde kapattı. İkinci periyotta da üstün taraf olan temsilcimiz rakibine karşı baskılı savunması ile ilk yarıda potasında sadece 28 sayı gördü.  Top paylaşımını iyi yapan Manisa’nın dev adamları ilk yarıyı 46-28 önde kapattı. Diante Watkins ilk yarıda attığı 17 sayı ile yıldızlaştı. 

İçerden ve dışardan etkili oyun devam etti

Üçüncü periyotta rakibinin baskısı karşısında geri adım atmayan yeşil-beyazlı temsilcimiz hem pota altından hem de dış atışlardan bulduğu isabetlerle skor farkını korudu. Üçüncü periyotta 69-52 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Temsilcimiz maçı 23 asist ile tamamladı

Final periyodunda da sakinliğini koruyan temsilcimiz bu sezonki ilk dış saha galibiyetini aldı. Takımımızda Diante Watkins bulduğu 27 sayı ile galibiyette önemli pay oynarken Andre Williamson da 19 sayı, 8 ribaunt ve 4 asist ile mücadeleyi tamamladı. Kritik anlarda sahneye çıkan Akın Kandemir de 6’da 4 üçlük isabeti ile 12 sayı üretti. Tunahan Dikmen de 8 sayı, 8 ribaunt ve 5 asistlik performansı ile göz doldurdu. Hücumda topu iyi paylaşan Manisa’nın dev adamları takım halinde 23 asiste imza attı.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 20.11.2021 15:31:00 677 0

Tarih: 20.11.2021 15:31
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00