MANİSA - Türkiye Basketbol Ligi 18’nci hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Kocaeli BŞB Kağıtspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.  Mücadele 5 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, son 5 deplasman maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Manisa’nın yeşil-beyazlı temsilcisi Türkiye Basketbol Ligi’nin 18’nci haftasında deplasmanda oynayacağı Kocaeli BŞB Kağıtspor maçı hazırlıklarına start verdi. Günün ilk bölümü kondisyon antrenmanı ile geçildi. Üst üste aldığı istikrarlı sonuçlar ile ligde liderlik koltuğuna oturan Manisa BBSK, Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanda tam kadro parkedeydi. Geçtiğimiz haftalarda el bileğinde yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavisi devam eden Tuna Han Dikmen de toplu antrenmanlara başladı. 

“Birbirini çok iyi tamamlayan bir ekibiz”
Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, sezon başından itibaren çifte kupa kazanma hedefinde olduklarını belirterek, “Takımımıza olan inancımız tam. İlk haftalarda deplasman maçlarında istediğimiz sonuçları almadık ve ilk 3 dış saha maçımızı kaybettik. Ardından oynadığımız 5 deplasman maçından ise galibiyetle ayrılmayı başardık. Takımımız iyice ritmini buldu. Birbirini çok iyi tamamlayan bir ekibiz. Kocaeli deplasmanında da galip gelerek liderlik koltuğunu korumak istiyoruz” dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.02.2022 10:39:00 583 0

Tarih: 02.02.2022 10:39
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00