Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, mesailerine geleneksel hale getirdikleri dua ile başlıyor. Geçmişten günümüze geleneği sürdüren ekipler yaptıkları çalışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için dualarını ederek mesaiye başlıyorlar.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, geleneksel hale getirdikleri dualarını ederek mesaiye başlıyorlar. Yaptıkları mesaide herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ellerini semaya açarak mesaiye başlayan itfaiye ekipleri, 7 gün 24 saat vatandaşın can ve mal güvenliği için ter döküyor. Ettikleri dua ile mesailerine başlayan itfaiye ekipleri, yaşanmamasını umut ettikleri trafik kazası, yangınlar, kurtarma operasyonları ve çeşitli olaylara müdahaleye hazır halde tetikte bekliyor. Vardiya sistemiyle çalışan ekiplerden mesaisini tamamlayan personeller, her sabah ettikleri duaların ardından evlerine, ailelerin yanına sağ salim gitmenin mutluluğunu yaşarken, mesaiye başlayacak olan personeller ise arkadaşlarının mutluluğunu paylaşarak görevlerinin başına geçiyor. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, itfaiye personelleri tarafından yapılan duanın geçmişten günümüze taşınarak geleneksel hale geldiğini belirterek, geleceğe taşımak için de her sabah dualarına devam edeceklerini söyledi. Edilen dualar ile herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ellerini semaya açtıklarını belirten İnal, personellerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarı dileklerini iletti.



Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi’nden Öğretmen ve Kursiyerlere Akhisar Gezisi

Saruhanlı’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet Teşkilatından Kaymakam Murat Acar’a Anlamlı Buluşma

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde Anlamlı Teşekkür: Hasta Memnuniyetine Gönül Veren Sema Hanım Ödüllendirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden Ulusal Kanser Haftası’nda Farkındalık Etkinliği

Evlerine 20 kilometre kala kazada can veren 7 kişinin kimliği belli oldu

Şüpheli ölüm! 53 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Tiyenli Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Salihli’de fuhuş operasyonu: Yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı

Saruhanlı’da Velilere Yönelik “Çocuğumu Anlıyorum” Semineri Düzenlendi

Manisa'da Gediz Nehri'nin taşması sonucu bağlar su altında kaldı

Yılmaz Mahallesi’nde Kavşak Düzenlemesi... GÜNDÜZÜ AYRI, GECESİ AYRI GÜZEL OLDU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümünde anlamlı ziyaret

Saruhanlı’da Bir Günde 470 Kg Atık Pil Toplandı

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba ve Seyitoba Mahallelerine Güvenlik Kamerası Sistemi Kurdu

SARUHANLI’DA HATAY - TRABZON KÜLTÜR BULUŞMASI BAŞLIYOR

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MAZOT 100 LİRAYA DAYANDI, İKTİDAR AKARYAKITTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR, SAVAŞIN BEDELİNİ VATANDAŞIMIZ ÖDÜYOR”

Harcırahmanlıspor 4 Köşe: Lider Kayıpsız İlerliyor

Başbuğ Alparslan Türkeş, Vefatının 29. Yılında Saruhanlı’da Anıldı

Yaşlı adam hayatına son verdi

Saruhanlı Köy Yollarında Domuz Tehlikesi: Sürüyle Karşılaşan Sürücü Kazayı Ucuz Atlattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.08.2020 09:36:00 0
Tarih: 13.08.2020 09:36 Güncelleme: 13.08.2020 09:36
Haberi Sesli Oku