Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Manisa´nın Sultanlarında, Play-Off heyecanı

Manisa´nın Sultanlarında, Play-Off heyecanı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda topladığı 61 puanla play-off oynamayı garantiledi.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda topladığı 61 puanla play-off oynamayı garantiledi. 
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda heyecan devam ediyor. 11 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla 26´ncı hafta tamamlanacak ve normal sezon sona erecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor da önemli rakiplerinden biri olan ve play-off oynamayı garantileyen Karşıyaka´yı Tarık Almış Spor Salonu´nda ağırlayacak. Bu karşılaşmaya hazırlanan Büyükşehir´in Sultanları, Cumartesi günü saat 17.00´de tüm Manisalıları salona davet ediyor. Vestel Venüs Sultanlar Ligi´ni hedefleyen iki takımın karşılaşmasının nefesleri kesmesi bekleniyor.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda normal sezonun son maçı öncesinde play-off oynayacak 4 takımdan 3´ü kesinleşti. Sezonu lider bitirmeyi garantileyen Beylikdüzü İhtisas Voleybol, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka, play-off müsabakalarında oynamaya hak kazandı. Bursaspor ve Alaşehir Belediyespor play-off´a kalmak için yarışırken, Bursaspor-Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Alaşehir Belediyespor-Rota Koleji maçlarından alınacak skorlarla son yarı finalist belirlenecek.

Hedef Sultanlar Ligi
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu ve B Grubu´nu ilk 4 sırada tamamlayan takımların mücadele edeceği yarı final ve final mücadelelerinin ardından iki takım Vestel Venüs Sultanlar Ligi´ne yükselmeye hak kazanacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor da bu zorlu süreci başarı ile atlatıp, Sultanlar Ligi´nde mücadele etmeyi planlıyor. Hedefine ulaşması durumunda marka değeri dünya liglerinin üzerinde olan Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımları, Manisa Tarık Almış Spor Salonu´nda ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu yolculukta tüm voleybol severleri heyecanına ortak olmaya bekliyor.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor