MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda topladığı 61 puanla play-off oynamayı garantiledi. 
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda heyecan devam ediyor. 11 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla 26´ncı hafta tamamlanacak ve normal sezon sona erecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor da önemli rakiplerinden biri olan ve play-off oynamayı garantileyen Karşıyaka´yı Tarık Almış Spor Salonu´nda ağırlayacak. Bu karşılaşmaya hazırlanan Büyükşehir´in Sultanları, Cumartesi günü saat 17.00´de tüm Manisalıları salona davet ediyor. Vestel Venüs Sultanlar Ligi´ni hedefleyen iki takımın karşılaşmasının nefesleri kesmesi bekleniyor.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda normal sezonun son maçı öncesinde play-off oynayacak 4 takımdan 3´ü kesinleşti. Sezonu lider bitirmeyi garantileyen Beylikdüzü İhtisas Voleybol, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka, play-off müsabakalarında oynamaya hak kazandı. Bursaspor ve Alaşehir Belediyespor play-off´a kalmak için yarışırken, Bursaspor-Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Alaşehir Belediyespor-Rota Koleji maçlarından alınacak skorlarla son yarı finalist belirlenecek.

Hedef Sultanlar Ligi
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu ve B Grubu´nu ilk 4 sırada tamamlayan takımların mücadele edeceği yarı final ve final mücadelelerinin ardından iki takım Vestel Venüs Sultanlar Ligi´ne yükselmeye hak kazanacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor da bu zorlu süreci başarı ile atlatıp, Sultanlar Ligi´nde mücadele etmeyi planlıyor. Hedefine ulaşması durumunda marka değeri dünya liglerinin üzerinde olan Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımları, Manisa Tarık Almış Spor Salonu´nda ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu yolculukta tüm voleybol severleri heyecanına ortak olmaya bekliyor.



Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 7.03.2017 08:13:56 782 0
Tarih: 07.03.2017 08:13 Güncelleme: 07.03.2017 08:13
Haberi Sesli Oku