MANİSA - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi´nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya varan tecrübeli antrenör Burhan Şaik Canbolat, kendisini bir buçuk yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Canbolat, kaybetmeyi sevmediğini belirterek yeşil-beyazlı ekibi bir üst lige çıkarmayı hedeflediğini belirtti. 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu´nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Burhan Şaik Canbolat´ı takımın başına getirdi. Tecrübeli antrenör Canbolat, bir buçuk yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı. Halil Onultmak Spor Tesislerindeki imza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, tecrübesi ve bilgisi ile bu camianın bilinen bir hocasıyla anlaştıkları için mutlu olduğunu belirterek, ?Takımımıza yakışan bir hoca ile anlaştığımıza inanıyoruz. Sezon ortasında bir değişiklik yapma kararı almıştık. Tecrübesi ve bilgisi ile bu camianın bilinen bir hocasıyla anlaştığımız için mutluyum. Sezon başındaki heyecanım yeniden canlandı. Hocamızla beraber yeşil-beyazlı kulübe güzel başarılar kazandıracağımıza inanıyoruz. Hayırlı olsun? dedi.

?Kaybetmeyi sevmem?
Yaklaşık 20 yıl voleybol oynayan ve 15 yıl İlbank´ın antrenörlüğünü yaptığı sonra Kazakistan´ın Altay takımını çalıştıran tecrübeli hoca Canbolat, hedeflerinin yeşil-beyazlı ekibi Sultanlar Ligi´ne çıkarmak olduğunu belirtti. Canbolat, ?Hedeflerimiz var. Yeşil-beyazlı kulübün gerçekten Sultanlar Ligi´ni hak eden tesisleri ve imkanları var. İnşallah sezon sonuna kadar bu doğrultuda her şeyi yapacağız. Manisa takımını bir üst lige çıkarmak için hep beraber çalışacağız? ifadelerini kullandı.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.01.2018 07:25:48 1113 0
Tarih: 06.01.2018 07:25 Güncelleme: 06.01.2018 07:25
Haberi Sesli Oku