SALİHLİ - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi B Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor, sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. 
Bayanlar Voleybol 1. Ligi´nde Manisa´yı tek takım olarak temsil eden Yeşil-beyazlı ekip, sezon hazırlıklarını Baş Antrenör Kürşad Çetin ve yardımcı antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu, Burak Girişgün nezaretinde Atatürk Spor Salonu´nda günde yaptığı çift idman ile sürdürüyor. Teknik ekip ve kadrolarıyla çok iyi bir takımlarının yer aldığını ifade eden takımım orta oyuncusu Candan Sürengöz ?Sezonun başlamasına 1 ay gibi bir süre var. Takım olarak çok iyi antrenmanlar yapıp, sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Bayanlar Voleybol 1. Liginde Manisa´yı tek takım olarak temsil edecek takım olarak biz varız. Voleybolda Manisa ve Salihli´yi en iyi şekilde temsil edeceğiz? dedi. 
Salihli Belediyespor olarak genç ve dinamik bir kadro ile yola çıktıklarını belirten takım kaptanı Burcu Bircan Evin ?Çünkü takımızdaki 7 oyuncu altyapıdan. Bu gençlerin verdiği coşkuyla Salihli´de bu sene tribünleri coşturmak ve ligde can yakan bir takım olmak istiyoruz. Biz buna inandığımız sürece de başarıların da geleceğini düşünüyorum. Herkese hayırlı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum? dedi. 

?Hedefimiz üst sıralara tırmanmak? 
Salihli Belediyespor´un yıllardır bu liglerde mücadele eden bir takım olduğunu ifade eden Baş Antrenör Kürşad Çetin, ?Halkıyla, şehriyle ve voleybol sevenlerin olduğu bir kentte mücadele eden bir takımdır. Takımımız bu yıl Manisa´yı Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi´nde temsil edecek tek takım olarak yarışmaktadır. Öncelikli hedefimiz Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı olarak nereye kadar gidebilirsek ligde üst sıralara tırmanmaktır. Bu salonları Salihli´de yaşayan genç kızlarımızı voleybolu sevdirmek adına bayan voleybol sevenleri sporu sevdirmek adına tribüne çekebilmek adına iyi mücadele eden, heyecan yaratan bir takım olabilmek. Transferlerimizi de bu yönde yapmaya çalıştık. Takımda genç oyuncu sayımız ve çıkış yakalamak isteyen oyuncumuz çok fazla. Bunlara fırsat vermek istedik? dedi. 
Salihli´nin voleybol ne kadar çok sevdiğini bildiklerini belirten Çetin ?1. Ligde Manisa´yı temsil edecek tek takım olarak tüm çevredeki yakın ilçeleri ve ilimizi temsil ederken, oralardan da izleyicilerimizin geleceğini biliyoruz. Amacımız saha içerisinde onurlu, gururlu, muhteşem mücadele vermek. Maçlarımızda tüm voleybol severleri Salihli Atatürk Spor Salonuna davet etmek istiyoruz? dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.09.2018 13:00:14 606 0

Tarih: 10.09.2018 13:00
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00