MANİSA - Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden kurulan 35 kişilik Ambrossia çok sesli korosu, yurt içi ve yurt dışındaki festivallere ve konserlere katılabilmek için sponsor arıyor. Koronun 9 Ocak´ta tarihi Bedesten´de vereceği konserden elde edilecek gelirin de festival ve konserlere katılabilmek için kullanılacağı öğrenildi. 
Manisa Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli korosu olan Ambrossia, 9 Ocak´ta tarihi Bedesten Salonu´nda vereceğe konsere Arcan Aydınlı şefliğinde hazırlanıyor. Bütçeleriyle öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için gerekli olan festival ve konserlere katılmakta güçlük çeken koro, 9 Ocak´ta vereceği konserden elde edeceği gelirle katılmayı düşündükleri festivalin masraflarını çıkarmayı amaçlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini kaydeden koro şefi ve okulun öğretmenlerinden Arcan Aydınlı, Manisalıları koroya destek olmaya davet etti.
Türkiye´nin birçok yerindeki koroların sponsorları olduğunu ifade eden Koro Şefi Arcan Aydınlı, ?Ambrossia Korosu olarak Manisa Güzel Sanatlar Lisesinin çok sesli korosuyuz. 9 Ocak´ta Bedesten Salonu´nda bir konserimiz olacak. Konserimizin geliriyle yurt içi ve yurt dışı festivallere öğrencilerimizi götürmek istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz, umarım bizi yalnız bırakmazsınız. Bugüne kadar pek çok festivale katıldık, pek çok konser verdik. Birincisini geçen sene yaptığımız bir etkinliğimiz vardı oradan toplanan gelirle İstanbul´da güzel bir festivale katıldık. Aslında bir sponsor arayışı içindeyiz. Açıkçası bazen bizi aşan durumlarla karşılaşıyoruz. Sponsor olunursa çok memnun oluruz. Gurubumuz şu an 35 kişiden oluşuyor. Zaman zaman yeni elemanlarımız oluyor, 9´uncu sınıflardan ekleme yapıyoruz. Çocuklarımız çok pırıl pırıl ve yetenekli öğrencilerden oluşuyor. Önleri çok açık. Manisa olarak destek olunması gerektiğini düşünüyorum? dedi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 3.01.2018 17:18:23 686 0
Tarih: 03.01.2018 17:18 Güncelleme: 03.01.2018 17:18
Haberi Sesli Oku