MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor´da çeşitli spor branşlarında başarılar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükler Judo Takımı adını Süper Lig´e yazdırmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Süper Lig´e yükselmeyi başaran sporcuları altın ile ödüllendirdi. 
Sadece futbola değil tüm spor branşlarına büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Manisa Sporuna hizmet için yoğun bir mesai harcıyor. Judo branşında da fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor´da son olarak Antalya´da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında Süper Lig´e yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı gururumuz olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Judo Takımının antrenmanını ziyaret ederek başarılı judocuları altın ile ödüllendirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor´un büyük bir aile olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, ?Antalya´da yapılan Büyükler Süper Lig´e yükselme maçlarında Türkiye 2´incisi olarak gururumuz oldunuz. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerimizin selamlarını getirdim. Bizler sizlerin başarılarınızla gurur duyduk. Süper Lig´de Galatasaray, İstanbul Büyükşehir, Kocaeli Birlikspor, Ankara Büyükşehir EGO gibi güçlü takımlara karşı mücadele vereceksiniz. Şunu kesinlikle unutmayın, bizler her zaman sizlerin destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Süper Lig maçlarında da Manisa´yı başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Başarılarınız hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak. Bizler Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak büyük ve güçlü bir aileyiz? ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Süper Lig´e yükselmeyi başaran Büyükler Judo Takımının yanı sıra Mersin´de yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1´incisi olan Abidin Karabulut, Türkiye 3´üncüsü olan Niyazi Gökçen ve Düzce´de yapılan Ümitler Liginde Türkiye 3´üncüsü olan Büyükşehir Belediyespor Ümitler Judo Takımını da başarılarından dolayı kutladı.



2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

Geleceğin savunma sanayi uzmanları Manisa’da yetişecek

Manisa’da alkol satışı ve sunumuna sıkı denetim

Gülşah Durbay'ın ismi Yunusemre'de yaşatılacak

Manisa Coğrafi İşarette 16'ncı sırada

MASKİ'de yangın tatbikatı

Saruhanlı’da Vefat…

Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

SARUHANLI’DAKİ HİZMETLER TÖRENLE AÇILACAK

Saruhanlı’da Vefat…

Ulaşım Artık Daha Güvenli: Deliçay Yatağında Düzenleme Tamamlandı

Manisa'nın yüksek kesimlerinde kartpostallık kar manzaraları

Saruhanlı Belediyesi’nden 42 Mahalleye Plastik Masa Desteği

İstanbullu öğrenciler Turgutlulu şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı

SALİHLİLİ MADEN TEKNİKERİ 35 YILDA İNANILMAZ BİR DOĞALTAŞ KOLEKSİYONUNA SAHİP OLDU

ESTETİK ÖDÜLLERİNDE ÜNLÜ AKINI

İlginç iddia: Ankara'da yaşayan kadın, babasının Trump olduğunu iddia etti, dava açtı

Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.01.2018 08:18:57 498 0
Tarih: 30.01.2018 08:18 Güncelleme: 30.01.2018 08:18
Haberi Sesli Oku