MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor´da çeşitli spor branşlarında başarılar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükler Judo Takımı adını Süper Lig´e yazdırmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Süper Lig´e yükselmeyi başaran sporcuları altın ile ödüllendirdi. 
Sadece futbola değil tüm spor branşlarına büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Manisa Sporuna hizmet için yoğun bir mesai harcıyor. Judo branşında da fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor´da son olarak Antalya´da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında Süper Lig´e yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı gururumuz olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Judo Takımının antrenmanını ziyaret ederek başarılı judocuları altın ile ödüllendirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor´un büyük bir aile olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, ?Antalya´da yapılan Büyükler Süper Lig´e yükselme maçlarında Türkiye 2´incisi olarak gururumuz oldunuz. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerimizin selamlarını getirdim. Bizler sizlerin başarılarınızla gurur duyduk. Süper Lig´de Galatasaray, İstanbul Büyükşehir, Kocaeli Birlikspor, Ankara Büyükşehir EGO gibi güçlü takımlara karşı mücadele vereceksiniz. Şunu kesinlikle unutmayın, bizler her zaman sizlerin destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Süper Lig maçlarında da Manisa´yı başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Başarılarınız hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak. Bizler Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak büyük ve güçlü bir aileyiz? ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Süper Lig´e yükselmeyi başaran Büyükler Judo Takımının yanı sıra Mersin´de yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1´incisi olan Abidin Karabulut, Türkiye 3´üncüsü olan Niyazi Gökçen ve Düzce´de yapılan Ümitler Liginde Türkiye 3´üncüsü olan Büyükşehir Belediyespor Ümitler Judo Takımını da başarılarından dolayı kutladı.



Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.01.2018 08:18:57 527 0
Tarih: 30.01.2018 08:18 Güncelleme: 30.01.2018 08:18
Haberi Sesli Oku